Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ACD3 saklama koşulunda hata
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumACD3 saklama koşulunda hata

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hbo_ipek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 26 Eki 2009
Konum: istanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 110
Mesajın Direkt Linki Konu: ACD3 saklama koşulunda hata
    Gönderim Zamanı: 01 Kas 2010 Saat 12:44
Merhaba Hocam,
 
ACD3 vitamininin açıldıktan sonra buzdolabında saklanması gerektiğini ilaçların prospektüslerini eksiksiz okuyan, her türlü saklama koşuluna özen gösteren ben, nasıl olduysa atlamışım. O sıcak havalarda bile dışarıda durdu, aylardır buzdolabında saklamadan kullanıyorum. Hatta bazen bulanıklık oluşuyordu, bazen öyle kullandım, bazen atıp yenisini aldım. Böyle bir hatayı nasıl yaptım bilemiyorum TongueKızım 18 aylık. Şimdiye kadar olan kullanımdan bir zarar görmüş müdür, ya da hiç bir yararı olmamış mıdır sizce?
 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118694
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2010 Saat 12:49
Merak etmeyin, dışarda kalınca "zehir" oluşmuyor, sadece etkisi azalıyor.. Burda mühim olan, D ve A vitaminleridir, onlarda dışarda kalma ile bozulmaz. Sadece C vitamini eksik kalmıştır, çok önemli değil.
Yukarı Dön
hbo_ipek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 26 Eki 2009
Konum: istanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 110
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2010 Saat 13:16
Sağolun hocam, içimi rahatlattınız. Ben de bu ikisinin eksik kalabileceginden korkmuştum. C vitaminini almıştır zaten günlük tüketimden.
Peki hocam, daha ne kadar kullanmamız gerekiyor bu vitamini? Multivitamin içmediği için kullanamıyorum.
Yukarı Dön
hbo_ipek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 26 Eki 2009
Konum: istanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 110
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2010 Saat 11:05
Cevabınız için teşekkürler. Ancak d vitamini olduğu için ve  kış ayına girdiğimiz için sormak istedim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.