Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Arkadaşlar acil yardım!!!!!!!!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuArkadaşlar acil yardım!!!!!!!!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
superisi Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3384
Mesajın Direkt Linki Konu: Arkadaşlar acil yardım!!!!!!!!!!
    Gönderim Zamanı: 29 Oca 2011 Saat 23:35
Ya arkadaşlar, kızım 10 gündür saçlarını kaşıtmaktan mahvoldu. Doktora götürdüm bişey yok dedi. Kaşıntı için şampuan yazdı. tabiki almadım. Bu gün cildiye doktoruna götürdük. Dr. saçında az miktarda sirke var dedi. Hayatımda hiç karşılaşmadığım sadece duyduğum bir nesne şok geçirdim. para...t adında bir ilaç ve kaşıntı için ilaç verdi. Parani... kullandım. tarağıylada taradım ama daha önceden hiç görmediğim , bilmediğim için  presedürde ne yazılıysa uyguladım. ve kesin çözüm deniliyor. işlemler bitti yıkadım. Hala kaşıtıyor. bende kuru kuru tarağıyla taradım. Ne yapacağımı bilemiyorum bir bilginiz vaesa lütfen palaşın. yardmlarınızı bekliyorum. yoksa çıldıracağım. kızımı yanıma bile yaklaştırmıyorum  çok huylanıyorum. evi bugün resmen dezenfekte ettim.  ne yapacağımı bilemiyorum...?????????????
   En acısıda kızımın güzelim saçlarını kestirdim. ve kızım  isyanlarda okula gitmeyeceğini söylüyor? ve ben çok üzülüyorum..Daha ne yapacağım???????????
ZÜLAL(Bookworm)
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2011 Saat 00:09
Zülalcim mesajin burada
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
superisi Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2011 Saat 00:10
Tamam canım buldum..
ZÜLAL(Bookworm)
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2011 Saat 10:46
O psikolojiktir canım zamanla gecer bence drun dedıklerını yaptıysan sorun kalmamıstır

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
superisi Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2011 Saat 22:52
inşallah canım ya. 2 gündür evde yıkanmadık bir şey kalmadı. herşeyi yıkadım. bugün hiç kaşımadı... inşallah  okullar açılınca tekrarlamaz
ZÜLAL(Bookworm)
Yukarı Dön
beria Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2011 Saat 06:32

bu konuyla ilgili başlık vardı sanırım...

tecrübeden yola çıkarak, bahsettiğiniz ilacın etki mekanizmasını bilmiyorum sirkeleri(bit yumurtası) de öldürüyor mu...
eğer öldürmüyorsa, onlar yumurtadan çıkıp öleceklerse, uygulamayı biraz uzatsanız iyi olur tamamen tecrübe, çünkü en sona iki sirke kalıp biri dişi diğeri erkek iki bit yavrularsa, yeniden başa dönebilirsiniz...

aman psikolojiye dikkat, özellikle çocuğun psikolojisine, ben burda konuya yazarken kaşınıyorsam sizi düşünemiyorum bile, tamamen sabır ve dikkat işi...
Allah kolaylık versin...
zaten atlatmış gibisiniz...büyük geçmiş olsun...
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.