Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geniz eti ameliyatı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeniz eti ameliyatı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ziley84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 57
Mesajın Direkt Linki Konu: geniz eti ameliyatı
    Gönderim Zamanı: 13 Şub 2011 Saat 11:48
kadir bey iyi çalışmalar,
daha öncede size danışmıştım kızımda geniz eti vardı.gün içinde sürekli ağzından nefes alıyor,burnu tıkalı ve sürekli ateş olmayan fakat balgam ve öksürüğün burun akıntısının eşlik ettiği hastalık yaşıyor.sadece ağzından nefes aldığı için beslenmesindede sorun yaşıyor.geceleri ağzı açık ve horlayarak uyuyor.kbb ye götürdüm elle geniz etini muayene etti ve alınması lazım kulaklardada kızarıklık var zamanla sorunlarınız daha büyür dedi.şimdi size sorum bu şikayetlere göre ameliyat olmalımıyız yoksa başka şansımız varmı.
eski maillerin hepsine baktım ama ameliyat konusunda çok kararsız kaldım ne yapmalıyım.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2011 Saat 10:06
Genellikle bu problem, çocuk yuvaya başladığında ortaya çıkar.. Eğer 3-4 sene bu şekilde idare edebilir derseniz, ameliyat gerekmez, "-yok, çok sık kulak problemleri oluyor, gece uykusu sıkıntılı-" derseniz ameliyat gerekir.  
Yukarı Dön
ziley84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2011 Saat 10:49
çok tşk kadir bey
kulak problemi bir kez yaşadık ama doktor bundan sonra sık olabileceğini söyledi.gece uykusunda huzursuz bazı geceler hiç uyanmıyor bazı geceler hep ağlayarak.karar veremiyorum erken ameliyatlarda tekrarlama durumu oldukça yüksekmiş.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 10:35
4 yaşından küçük ise, acele etmeyin..
Yukarı Dön
ziley84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2011 Saat 08:46
kadir bey merhaba
kızım 2 yaşında.tetkikler sonucu geniz etinin çok büyük olduğunu tamamen kapattığını ve burundan hiç nefes alamadığını söylediler.hergün balgamlı kusması var.ve sürekli ağzı açık.bu durumda ameliyatın en sağlıklı olduğunu yol olduğunu söylediler.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2011 Saat 14:37
Genellikle bu problem, çocuk yuvaya başladığında ortaya çıkar.. Eğer 3-4 sene bu şekilde idare edebilir derseniz, ameliyat gerekmez, "-yok, çok sık kulak problemleri oluyor, gece uykusu sıkıntılı-" derseniz ameliyat gerekir.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.