Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hadi beni ikna edin!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhadi beni ikna edin!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 624
Mesajın Direkt Linki Konu: hadi beni ikna edin!
    Gönderim Zamanı: 14 Şub 2012 Saat 14:25
ewet arkadaşlar çok ihtiyacım var buna. beni normal doğum için ikna edin. neden epizyolu normal doğum yapmalıyım? sezeryan neden yapmamalıyım.. normal doğum deyince içimden korku geliyor. sanki saatlerce sancı çekeceğim doğramayacagım, suni sancı verecekler, bebeğim zarar görcek, fazla kesilcem, kan kaybedeceğim (kan sulandırıcı kullandıgım bunu düşünüyorum) gibi gibi vesveseler aklımı yiyip bitiriyor. iyi düşün iyi olsun demeyin düşünemiyorum düşünebilsem düşünürüm..
neyse beni normal doğum için ikna edin hadi :(
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
pinar35 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1857
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2012 Saat 15:45

epidural normal doğum yaptım.

kesi yok.
bebeğim kendi kafasıyla açıklık sağladı...
kesilip dikileceğime NORMAL i tercih ederim..
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
Yukarı Dön
ikikuzum Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 892
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2012 Saat 23:40
ben ikisinide yasadim,hem normal hem sezeryan...
ikincisinide normal dogurmak isterdim ama mecburi oldu benimki....
normal dogumda öncesinde aci cekiyosun sezeryanda sonrasinda
tabiki kolay olmuyor normal dogum ama herkestete ayni olacak diye birsey yok...bazilari 2-3 saat sanci cektikten sonra kurtulur bazilari ise saatlerce ceker...ama sonucu mükemmel olur ben kendimi yeni dogmus gibi hissettim cok güzel bir duygu
ben sezeryandan sonra cok agladim,bebegimi bile emzirdigimde cok agri yapiyordu...igneden ödü patlayan ben artik hemsirelere yalvariyordum ne olur agri kesici igne yapin diye NORMALLLLL diyorum ben...herkesin muhakkak yasamasi lazim
pamuk kizim 02.07.2007
kücük tosbam 26.11.2008
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 945
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 00:19
sezeryanla aldım meleğimi kollarıma acı çekeceğim için değildi korkularım bende kan sulandırı kullanarak gebelik yaşadığım için ve daha öncelerinde düşükler yaptığımdan  benim için bi tramva olacaktı ben öyle düşünüyodum yani ama sezerynla doğum yapmış olsamda yine lohusalık hüznünü yaşadım Unhappy acın oluyo tabiki ama kendini hangisinde piskolojik olarak ii hissedeceksen onu yapmalısın bence
Yukarı Dön
beria Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 01:59
kan sulandırıcı ciddi bir şekilde her gün mü kullanıyorsunuz, bu tür hamilelere pek normal doğum önerilmez bildiğim kadarıyla...
niçin normal doğuma benim çok güzel sebeplerim var ona da sonra değinirim..Wink
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 07:53
Canım ben seni bu konuda ne kadar ikna ederim bilmiyorum. 
Ben geç hamile kaldığım için doktorum normali hiç düşünme dedi. Çok yalvardım ama olmaz seni bebeğini riske atamam dedi. 
Ama benim hep bir yanım eksik kaldı. Çünkü hamileliğin tamamlayısı normal doğum olarak düşünüyorum. Hep bu konuda kendimi eksik görürüm. O sancıyı çekmeyi ve normal şartlarda doğurmayı çok isterdim. 
Bak şunuda demek istiyorum. Epidural normal doğumuda hiç tavsiye etmem. O kadar sancı çekmişsin biraz daha sık dişini ve doğur derim. Çünkü o epidural beter birşey bel ağrın hep olacak. 
Şimdi gelelim Epidural Sezaryan'a, Benim doğumum böyle oldu. Belinden bir iğne yapıyorlar belden aşağın uyuşuyor, kesiyorlar sonra bir ses duyuyorsun bebeğini görüyorsun falan filan...sonrası...
halen çektiğim bir bel ağrısı var, geçen yerde oturmuştum gazete okuyordum doğrulamadım tam epiduralın yapıldığı yerde öyle bir ağrı olduki anlatamam. Yani bitmek bilmeyen bir bel ağrısı çekeceksin. Eskiden tüm ev işlerini kolaylıkla bitirirdim hiç ağrım felan olmazdı. Şimdi biraz ayakta kalayım bel ağrısını anlatamam. Yani ameliyat yerimin acısını hiç hissetmedim. birde benim acıya dayanmam çok fazladır. Ama bel ağrısı seni hiç bırakmıyor.
Yani eğer şartların seni normal doğuma çekiyorsa kesinlikle normal doğum diyorum sezaryan yapmış biri olarak.
Umarım tatmin edici bir cevap olmuştur senin için. 
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
pinar35 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1857
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 09:03
Çünkü o epidural beter birşey bel ağrın hep olacak
şehnaz abla bende hiç bel ağrısı olmadı. anestezi uzmanına göre değişiyor sanırım.
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 624
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 09:48
Orjinalini yazan: beria beria Yazdı:

kan sulandırıcı ciddi bir şekilde her gün mü kullanıyorsunuz, bu tür hamilelere pek normal doğum önerilmez bildiğim kadarıyla...
niçin normal doğuma benim çok güzel sebeplerim var ona da sonra değinirim..Wink
ewet hergün kan sulandırıcı iğne vuruyorum kendime hatta dün doktora dedimki ama iğne vuruyorum nasıl normal doğum yapcam kan sulandırıcı iğne kullananları daha kolay doğurtuyoruz dedi Confused
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.