Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - larenjit ve ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumlarenjit ve ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118660
Mesajın Direkt Linki Konu: larenjit ve ateş
    Gönderim Zamanı: 13 Nis 2012 Saat 19:01
Eger bu doktorlara mahkumsaniz, Allah yardimciniz olsun. Lokosit; 5600 ve hala "Zaturre" den bahs edebiliyorsa, cok ciddi bir egitim eksikligi var demektir. Sakin verilen hicbir ilaci vermeyin, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin (Limonlu bal, Serum fiz, ve ColdMix). Normal bir Grip ise atesi;4-5 gun surecek, merak etmeyin. Mono degeri yuksek, eger; "Enfeksiyoz Mononukleoz" ise atesi 1 hafta surer, merak etmeyin. Bunlarin belirli bir tedavileri yoktur, antibiyotik ile daha kotu olurlar.  
Yukarı Dön
dilardem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 69
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2012 Saat 12:26
Hocam merhabalar,

çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. Ateşi hala devam ediyor . bahsettiğiniz mono değerine bağlı sebebe bağlı olabilir herhalde

ben kızımla ilgili bir şey sormak istiyorum. yaklaşık 1 ay önce sol alt gözünde kızarıklık oldu dünya göz hastanesine götürdüm. şalazyon oluşmuş thıocıllıne krem verdi .sıcak kompres yap dedi ancak hala bir iyileşme olmadı. tabi kompresi yapmak ne mümküğn gün aşırı banyo yaptırıp ılık temas yapıyorum gözüne. arpacık gibi baş vermediği için sarımsakda süremiyorum. çünkü göz kapağının biraz aşağısında . sizce ne yapabilirim ?
saygılarımla
Yukarı Dön
dilardem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 69
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2012 Saat 12:46
Hocam merhabalar,

çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. Ateşi hala devam ediyor . bahsettiğiniz mono değerine bağlı sebebe bağlı olabilir herhalde

ben kızımla ilgili bir şey sormak istiyorum. yaklaşık 1 ay önce sol alt gözünde kızarıklık oldu dünya göz hastanesine götürdüm. şalazyon oluşmuş thıocıllıne krem verdi .sıcak kompres yap dedi ancak hala bir iyileşme olmadı. tabi kompresi yapmak ne mümküğn gün aşırı banyo yaptırıp ılık temas yapıyorum gözüne. arpacık gibi baş vermediği için sarımsakda süremiyorum. çünkü göz kapağının biraz aşağısında . sizce ne yapabilirim ?
saygılarımla

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118660
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2012 Saat 18:56
Dunya Gozde soylenenleri uygulayin. Sarimsak icin bas vermesi sart degil.Bir deneyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.