Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yüksek sese tepki
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyüksek sese tepki

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berkeay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Konu: yüksek sese tepki
    Gönderim Zamanı: 20 Haz 2012 Saat 23:06
Hocam merhabalar, oğlum 4,5 yaşında.Çok uslu dışarıda hiç problem çıkarmayan, kavga etmeyen itip kakmayan farkındalıgı yüksek neden sonuç ilişkisi kurabilen çok duygusal(evde daha hareketli zaman zaman mızmızlanan yemek yemeyi sevmeyen hep tatlı isteyen ekseri bu yüzden kavga ediyoruz)uyumlu bir çocuk.Ayrıca dil gelişimi 6 7 yaş cıvarı gibi.Kendinden daha buyuk çocuklarla oyun oynamayı seven küçükleri pek sevmeyen, kavgacı itip kakan çoçuklardan uzak duran bir çocuk.Dısarıdan gören herkes arkadaşlarım ögretmeni çok akıllı uslu kurallara uyan bir çocuk oldugunu söylüyor.(yemek hariç bende katılıyorum bu düşünceye)Ama üstün zekalı falan değil.Sorunmu biliyorum yüksek sesten hoşlanmıyor.Bagırıp çagıran çocuklardan kargaşadan(çıglık atan çocuklardan caminin yanından geçerken ezan sesinin yüksekliğinden dolayı elleri ile kulaklarını kapatıyor.Çocuklar çocukça davranıp çıglık attıgında onlardan uzaklaşmak istiyor,hoslanmıyor.Sizce bu durum normalmi normal değilse bir kbb doktoruna mı görünelim yoksa psikolojikmi.Değerleri görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117887
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2012 Saat 02:43
Dogaldir, merak edilecek bir durum degil. Zamanla alisacak. Belkide cok iyi bir "Muzik kulagi" var.
Yukarı Dön
erenimo Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 57
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2012 Saat 13:40
Aynı anlattıklarınız benim büyük oğlumda da var.4.4 yaşında yolda giderken yanından araba, motosiklet gürültülü ne geçerse iki eliyle kulaklarını kapatıyor. Neden yaptığını sorduğumuzda çok rahatsız oluyorum diyor dün parka götürdüm park kalabalıktı parka girmek istemedi çok kalabalıkmış girmeyelim dedi.Müzik kulağı olduğunu başka nasıl anlarız Kadir hocam? genetikle alakası var mıdır?çünkü babası müzikle uğraşır boş vakitlerinde ben de çok istiyorum uğraşmasını.Müzik yönüne eğilmeği çok isterim..Teşekkürler hocam..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117887
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2012 Saat 19:21
Yasi biraz kucuk, simdilik sadece babasini seyretsin/dinlesin yeter.
Yukarı Dön
erenimo Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 57
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2012 Saat 21:26
KizBebeksevgiler
Yukarı Dön
berkeay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haz 2012 Saat 14:20
Yanıtınız için çok teşekkürler.Saygılar hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.