Sayın Hocam kızım 17 aylık. Dün akşam itibariyle burnunda burun sıvısı birikintisi oldu. Sümküremediği için dışarıya çıkaramıyor. Burnu da akmıyor. Gece uyurken sürekli huzursuzdu dümdüz yastıksız uyuyor ama zorlandığı için ağlıyordu. Benim göğsümde uyuyordu biraz kafası az yükseldiği için . Yastık üstünde uyutmayı denedim ama döndüğü için sürekli yatakta sabit durmuyordu. Sümük burnunu tıkadığı için yutkunurken zorlanıp ağlıyordu.Bir nevi burun tıkanıklığı yaşadık.
Hocam kızım akşamları uyurken memeyi ben yatar konumdayken üzerimde emiyor. Haliyle ensesi terliyor ve ense arkası saçları ıslak kalıyor. Acaba saçlarının ıslak kalmasımı buna neden oldu? Yada ben şu anda gribim benden mi geçti ? Ama burnu akmıyor sabahta hapşırması yoktu.Siz nasıl değerlendirirsiniz ?
Birde banyodan sonra ben havluyla saçlarını iyice kuruluyorum saç kurutma makinasıyla kurutmuyorum. Isıtıcı yanan odanın içinden yarım saat çıkmıyoruz. Banyo sonrası saç kurutma makinasıyla mı kurutayım yoksa havluyla iyice kurulamam yeterlimi ? Burnuna serum fizyolojik yaptırmıyor bırakın serum fizyolojiği içindeki pislikleri bile temizletmiyor. Bu durumda ben nasıl bir tedavi yapmalıyım . Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim.