Kadir Bey yeniden merhabalar. Öncelikle tüm verdiğiniz cevapları dikkatlice okuyorum ve kendimce kopyala yapıştır yapıp adınıza dosya açtım herkeslere anlatıyorum.
Tek kelime ile harikasınız.

Ben de okuduklarımdan bulduğum cevaplar haricinde size birkaç şey sormak istiyorum.
Kızım 17. ayına girdi ve çalıştığım üniversitenin kreşine başladı. Şu anda kilosu 12,500 gr. ile 12,800 gr. arasında ve boyu da 86-87 cm. Kreşte yemekleri ve aldığı gıdalar sizin söylediğiniz gibi günlük alması gereken öğünleri içeriyor ve günde 500-750 ml. süt ile çok meyve yiyor. Yeme konusunda maşallah bir problemimiz yok. Bizim yediğimiz her yemeği kıymalı bamyayı bile yiyor.
- Sizce kilosu biraz fazla mı?
- Meyve atıştırmaları biraz fazla gibi geliyor bana ama yemek yemesini de engellemiyor sizce bunu biraz azaltmalı mıyım? Atıştırmaları çok ama çok sevdiği için meyve yerine abur cubur da vermek istemiyorum o nedenle meyveye yöneldim.
- Kilosu fazla ise önereceğiniz bir şey olabilir mi?
- Son olarak da kahvaltıda domates yerken kızarıklıklar oluştu geçen hafta sonunda. Antalya'nın sıcağı halen 33 terle karıştığından mı yoksa domatesin direkt kendisi mi alerji yaptı anlamadım. Sizce nedendir?
Yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgilerimle.
Duygu Sözeri
Düzenleyen duygu07 - 12 Eyl 2008 Saat 23:29