Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dogru beslıyormuyum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdogru beslıyormuyum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
erınç Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesajın Direkt Linki Konu: dogru beslıyormuyum
    Gönderim Zamanı: 24 Mar 2009 Saat 16:52
kadır bey oglum 11 bucuk aylık 12 kılo 79 santım gecelerı sadece anne sutu sabahlarıda, daha kahvaltıya gecmedık saat 10  gıbı meyve oglen corba ılkındı kucuk meyvelı yogurt yada sade saat 7 gıbı yıne corba verıyorum bunların arasındada ıstedıkce meme verıyorum yatarken muhallebı falan vermıyorum arkadasların dedıgı muhallebı şu pirinç unundan yaptıgımızmı bu sartmı yapmalımıyım yada ben bı sure daha boyle devam edeyımmı?bu arada sut ıcırme cabalarım devam edıyor ama emdıgı ıcın zorlamıyorum zaten yemek yerkende oyle cocukların agzını tutup zorla yedırıyorlarya onu kesınlıkle yapmıyorum eger boyle yaparsam sankı huylandırırım dıye dusunuyorum uzun oldu heralde kusura bakmayın ıyı calışmalarEmbarrassed
olusum benım (NURGÜL)
Yukarı Dön
erınç Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 85
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2009 Saat 16:58

bu arada dondurulmus gıdalar zararlımı yanı evde kofte yapıp buzluga koymak gıbı

olusum benım (NURGÜL)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2009 Saat 12:47
Şart olan bir tek anne sütü, gerisi keyfe keder. İstersen muhallebi ( bir öğünden fazla olmamak şartı ile) verebilirsiniz. Su yerine soğuk süt ver. Zorlamak hiçbir zaman çözüm değildir. Dondurulmuş gıdalardan, hazır veya evde yapılanlardan verebilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.