Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerjik çocuk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerjik çocuk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mihri Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Konu: alerjik çocuk
    Gönderim Zamanı: 01 Kas 2009 Saat 09:43
Oğluma 3 yaşında alerjik akar alerjisi var dendi.Testlerde hep kanda total ige fazla çıktı.Deri testinde hiç bir şey çıkmadı.O günden beri malum ilaçları ara ara kullandık.Testleri de rutin yaptırdık.Ama hep burun tıkanıklığı geniz akıntısı ve öksürük bizleydi.Bazen çoğaldı bazen azaldı.İlaçlar işe yaradı mı emin değilim.Sene başı testlerinde hiç bir şey çıkmadı.Ama bu belirtiler hep olunca yine ilaç kullandık.Yeni kestim.Şu fısfısı çok seyrek kullandım.sizin ilaçla ilgili söylediğinizi görünce vicdan azabı duydum.Şu anda oğlum yine öksürüyor,burun tıkalı.Sabahları öksürüyor genelde tek tük.Ama hep böyle olunca ve kış gelince sonrasında artabiliyor vs.Ne yapsam bilmiyorum artık.bazen yok bazen var.Şu an 6,5 yaşında ciğerleri temiz deniyor sürekli.
oğlum ve ben
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118432
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2009 Saat 15:54
4 yaşından evvel bu tür testler güvenilir değildir. Siz bizim grip tedavilerini kullanın..
Yukarı Dön
mihri Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2009 Saat 17:22
Şu an oğlum 6.5 yaşında.Testleri yenileteyim mi?Şimdiden teşekkürler.
oğlum ve ben
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2009 Saat 19:46

Nasıl olsa allerjik bir durum olsa, aynı ilaçları verecekler. Bu kadar masrafa ve zahmete değermi??

Yukarı Dön
mihri Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2009 Saat 22:42
Doğru söylüyorsunuz hocam.Bu cold mix adanada yok.Duyan da yok.Aramadığım yer kalmadı.Ben de internetten sipariş verdim.O da en geç 5 güne gelecek.Oğlumun şu an burnu tıkalı ama uyurken geriden ses geliyor.İyomer sıkıyorum ama tıkalı yine.Sabah sümkürdü ve çok zorlanarak yeşil renkli pislik çıkardı.Ayrıca 3 gündür sabah ve akşam öksürdü.Ballı limonlu ılık su içiriyorum.Coldmix gelene kadar burnunu açabileceğim bişey var mı?Soğuk buhar işe yarar mı?
oğlum ve ben
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2009 Saat 23:30
Göğüsüne fındık kadar "Vicks" sürersen benzer etki alabilirsin. Biraz daha kısa tesir eder.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.