Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bıldırcın yumurtası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbıldırcın yumurtası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ümitçınar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Konu: bıldırcın yumurtası
    Gönderim Zamanı: 24 Ara 2009 Saat 16:29
benim 27 aylık bir oğlum var 2 gündür bıldırcın yumurtası içiriyorum bunun yanında kahvaltıda 1 tavuk yumurtasıda yiyor(kahvaltı olarak başka bişeyde yemiyor )fakat ilk gün gece ateşlendi ve 2 gündür ateşli bide dün 4 kere sıvı bi şekilde kaka yaptı acaba bünyesine bu yumurtalar ağırmı geliyor çok endişelendim. birde çok iştahsız bi çocuk oyunla yedirebildiğim kadar yediriyorum 2.370gr doğdu şu anda 13 kilo boyu 87 normalmi.bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118370
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2009 Saat 16:35
Hiçbir yumurtayı çiğ vermeyin.. 3cm. boy ve 1 kilo fazlası var. Maazallah bir de yese!!!
Yukarı Dön
ümitçınar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2009 Saat 16:40
çoook teşşekkür ediyorum peki bıldırcın yumurtasına devam edeyimmi yağda pişirerekmi vereyim.buarada sizi televizyondanda takip ediyorum ve bizleri gerçekten çok aydınlatıyorsunuz sayenizde çocuklarımızı bilinçli bi şekilde büyütüyoruz.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2009 Saat 10:06
Bıldırcın yumurtası matah bir şey değil, 6 tane filan yerse 1 tavuk yumurtası eder. Nasıl pişirdiğiniz fark etmez.
Yukarı Dön
zeytincin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 216
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2009 Saat 11:08
Hocam merhaba,
Konu açan arkadaştan özür dileyerek ben de bir soru sormak istiyorum bıldırcın yumurtası hakkında.
Benim oğlum yumurta tadını sevmiyor, nasıl denediysem bir türlü yediremedim. Bende hergün 2-3 tane bıldırcın yumurtasından omlet tarzı şeylere yapıyorum içine peynir, tereyağ,süt, patates falan katarak.Bıldırcın yumurtasının tadı normal yumurtaya göre daha hafif olduğu için onu artık krep niyetine yiyor herhalde.Bende hiç yumurta yememesinden iyidir diye en azından haftada birkaç gün böyle veriyorum, diğer günler yumurta yedirmeye çalışıyorum.
Geçen bir sitede yazı okudum. Bıldırcın yumurtası haftada birden fazla verilirse bünyeye ağır gelebilirmiş diye.Böyle birşey var mı gerçekten?
Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2009 Saat 19:18
Hikaye... Çok satılsın diye bir "beyaz yalan" söylerseniz, işte böyle ters teper, millet de çok kuvvetli imiş diye yemeğe korkar. Abartmakta üstümüze yoktur zaten. Yok "bir tanesi 6 tavuk yumurtasına bedel" gibi uçuk iddialarda bulunursanız, işte böyle ters teper..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.