Hocam iyi günler
oğlum 20 aylık.geçen hafta pazar günü dışarıda rüzgar vardı biraz üşüttü. akşama mız mızlanmaya başladı.sonraki gün 38,9 ateşi oldu.iki gün sürdü ateş tabi azalarak. çok yükselince calpol verdim. bu arada aşırı burun akıntısı ve hapşırma vardı.3 günden sonra iyidi. burun akıntısı arada devam ediyordu. bende otrivine kullandım tıkanıklık olmasın diye.
bir hafta sonra yani dün yine ateşlendi.gece 39,5 a kadar çıktı ateş. ibufen ve calpolu dönüşümlü verdim ve ılık duş yaptırdım.ateşi yükselince çok halsiz kalıyo oğlum. sabaha doğru düşmüştü ateş. ben boğazına bakmaya çalıştım sabah bademciklerinde kızarıklık gördüm.yemek yerken yutkunmada zorlukda var ayrıca. sabah dr götürdüm. boğazında kızarıklık baya var dedi. klamaks,"levotrain ve çinkolu vitamin yazdı .antibiyotikle vitamini aldım.diğer ilaçları almadım. antibiyotiğe de başlamadım size sormadan. dr dan kan tahlili istedim ama yapmadı malesef.
kadir bey şimdi ben ne yapayım. karasız kaldım. boğazda enfeksiyon varsa ilerlerse diye de korkuyorum.ateş bugün yarın ilaçsız düşerse antibiyotiği kullanmsam olurmu?
teşekür ederim hocam. cevabınızı bekliyorum. bir hafta arayla ateş korkutuyo beni