Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sivilcinmi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsivilcinmi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
masture Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Konu: sivilcinmi
    Gönderim Zamanı: 27 Tem 2010 Saat 14:19
merhaba doktor bey !
kızım eylülde 3 yaşa girecek inşaallah . daha önce eve çocuklar gelse oyuncaklarını paylaşıp oyun kurup oynardı . geçen hafta bir arkadaşım başka bir şehirden geldi ve evimizde bir hafta kaldı .onunda 2 yaşında bir kızı vardı . kızım ona oyuncaklırını vermedi ve evdeki hiç bişeye el sürdürtmedi . sürekli benim diye bağrıp durdu . şimdide hiçkimseyle paylaşmiyor ve gittim yerde çocukların oyuncaklarını elinden alıyor benim diye . ne yapmaliyim ?
 2. kızımın vajina bölgesine 2 tane sivilcin gibi bişey çıktı . bundan 3 . 4 ay öncede çıkmıştı . eczaciye sordum oda bir  krem verdi . krem adıda   Travocort krem  ben bunu sürdüm iyileşti . sonra yine çıktı   krem sürdüm iyileşti. bugün yine çıkmış . sanki başka bişeye benziyor . çünkü o şey baya büyük . sivilcin etrafida kırmızı ve bir az serit  uç kısmıda iltap var. sıkamadım çünkü kızım acıyor diye dokndurmuyor . hocam bu nedir ? ne yapmaliyim ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117935
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2010 Saat 11:37
1- Şantaj yapmanız lazım... bu huyunu devam ettirdiği sürece arkadaşları ile görüşmeyeceğini anlatın.. Ve görüştürmeyin, sözünüzde tutarlı olun..
2- Travacort; mantar ve kortizon ilacları ihtiva eder. Anlattığınız mantar değil, Kortizon da görüntüyü yok ettiği için siz tedavi oldu zannedersiniz. Sadece "Thiocillin" pomat günde en az 3 defa sürmeniz gerekir. En iyisi, her yıkadıktan sonra kremi sürmeniz..  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.