Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kusma,ateş,burun akıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkusma,ateş,burun akıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
feryaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 77
Mesajın Direkt Linki Konu: kusma,ateş,burun akıntısı
    Gönderim Zamanı: 06 Haz 2011 Saat 23:10
   Hocam Merhabalar ;

Oğlum 14 aylık ve koca kış hasta olmadı ama son iki gündür maalesef hastaaa Cry  Şİddetli öksürük ve balgam var , ballı limon almak istemesede zorla bir kaç kaşık verebildim saadece , ara ara fazla olmamakla beraber ateşi çıkıyor , bugünde burun akıntısı geldiii Confused evimiz aşırı sıcak , çok ince giydiriyorum hatta isilik olmaya başladı diye sadece atlet badyle duruyor , ama bu son hali bizi çok üzüp endişendirdi , daha hiç ilaç kullanmadık desem yeridir , doktora korkudan götüremiyorum zaten , s.f burun açıp , cold mix ve ballı limonla atlatmaya çalışıyoruz , bu seferde iştahı tamamen gidip kusmalara başladı , hocam şimdi biz ne yapalım , yazılarınızın sıkı takipçilerinden olsamda başa gelince çaresiz kalıyor insan , yardımlarını bekliyoruz .............

Düzenleyen ifakat - 07 Haz 2011 Saat 10:25
ferya gül
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118908
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2011 Saat 10:20
Bugün dünden kötü ise gösterin, daha iyi ise tedavinize devam edin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2011 Saat 11:59
hocam tekrar merhaba ;
oğlumun genel durumu daha iyi olmakla beraber iştahı hiç yok ve sadece su içiyor , ayrıca olmayan uykuda gitti , ben de doktora götürdüm az önce geldik , sonuç balgamı çok diye sekrol 3/1 , bricanyl 3/1 , suprax pediatrik 1/1 ilçalarımızla eve döndük , ateşi artık hiç yok zaten çok az çıkmıştı , öksürükte azaldı , ben sadece sizin tedavinizi uygulamamıştım , peki şimdi ne önerirsiniz , alt tarafı balgam için bu kadar çok ilaç verilir mi ???
ferya gül
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2011 Saat 12:02
hocam yanlış yazmışımda Wink sadece sizin tedavinizi uyguladım , başka hiç ilaç vermedim ayrıca oğlum 14 aylık , kilo : 12   , boyda sanırım 82 cm ....
ferya gül
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118908
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2011 Saat 12:52
Ateşi olmayan bir çocuğa bu ilaçların hiçbirini vermem.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.