Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KAN SAYIMI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKAN SAYIMI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SIMGE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Konu: KAN SAYIMI
    Gönderim Zamanı: 12 Ara 2007 Saat 00:23
Merhaba Benal Hanım!Öncelikle size cok teşekkür ediyorum.Degerli vaktinizi bizlere ayırıp yardımcı oldugunuz için..Benim kızım 9 aylık dr götürdüm kilosu 7980 boyu 71 bana göre kilosu az fakat dr umuz 3 kılo dogdugu ıcın normal oldugunu söyledi.Sizce normal midir.Ayrıca dr umuz kan sayımı yaptırmamızı söyledi.Kan sayımı ile ilgili sizden bilgi istiyorum. Neden kan sayımı yaptırmamız gerekli..pronokok asısı içi 1 yaşında yapalım dedı.zamanı dogrumudur.Cevabınız bekliyorum Şimdiden teşekkürlerr..
SİMGE'NİN ANNESİ
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2007 Saat 14:37
Merhaba...
Bebeğinizin boyu 50 pörsentilde. Boyuna göre kilosu da  normal sınırlarda. Doktorunuz neden kan sayımı yaptırmanızı istedi? Bu soruyu kendisine sormanız daha uygun olur. KAn sayımının yanında başka bir şeyler de istedimi? Bilmiyorum. Pnömokok aşısını da neden 2-4-6 değil de bir yaşına bıraktı? Bunu da kendisine sorun. Normal uygulama bu değil çünkü. Ne düşündü bilemiyorum.  Sevgiler...
Yukarı Dön
SIMGE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2007 Saat 23:05

Cevabınız ıcın teşekkür ederim.Kan sayımınınin yanında bısey ıstemedı neden yaptırmamız gerektiğini sordum.Hiç yaptırmadıgımız için bir bakalım dedi.Kan sayımı rutın yapılması gereklı mıdır?Pronokok aşısını sızce ne zaman yaptırmamız uygundur? veya yaptırmamız gereklı mıdir.Ayrıca dr umuzu degiştirmeyi düşünüyorum. Sevgiler.. 

SİMGE'NİN ANNESİ
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2007 Saat 10:56
Merhaba...
9. ayda rutin kan sayımı yapılabilir. Pnömokok aşısını hemen yaptırabilirsiniz. Sevgiler..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.