Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - PEDİATRİK SİNÜS RİNSE KİT
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumPEDİATRİK SİNÜS RİNSE KİT

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cerenimo01 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesajın Direkt Linki Konu: PEDİATRİK SİNÜS RİNSE KİT
    Gönderim Zamanı: 26 Ara 2011 Saat 15:19
Kadir Bey gitmenize sizin adınıza sevinmiş kendi adımıza üzülmüştüm.Çok iyisiniz.Sizi seviyoruz.hoşgeldiniz.benim kızım 4,5 yaşında burnu sürekli tıkalı kreşe gidiyor.2.senesi.geniz eti ameliyatı oldu geçen sene 4 ocaktta.kulaklarına tüp takıldı.bu sene yine aynı problemi devam ediyor.telefonla konuşurken duymuyor.odyo ve timp.sonuçları kötü 2 hafat asonra tekrar kontrole götürecez.yine böyle olursa kulaklarına tüp takılacak.ist.doktora doktora götürdük ora da ameliyat ve t tüp takılması uygun dedei.bizim prof .dr.ise t tüp uygun değil teorikte iyi ama çabuk tıkanır dedi.yine geçen seneki tüpten takılacak.siz ne dersiniz?bi de burnunu açık tutmak sizin söylediklerinize ek olarak sinüs rinse ile temizliyorum sabah akşam.bu konuda da bilginizi almak isterim.teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119535
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2011 Saat 18:34
Sizinde gordugunuz gibi ameliyatin hicbir faydasi olmadi. Benim hep anlattigim 2 senelik sureci gecirmeniz lazim. Bu devrede Allerji ve KBB den ne kadar uzak durursaniz o kadar karli cikarsiniz. Sinus rinse ile isi daha pahali halletmis olursunuz. Serun fiz. yetmezse Iliadin kullanin.   
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.