Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ATEŞ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumATEŞ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 310
Mesajın Direkt Linki Konu: ATEŞ
    Gönderim Zamanı: 17 Haz 2012 Saat 22:25
merhaba kadir bey
kızım 26 aylık.bir hafta once burun akıntısı basladı.bır hafta sonunda hafıf oksuruk eklendi. bu durumu pek onemsemedik.fakat bu sabah hafif ates basladı. atesını olctuk 37 cıktı. bız de sızın dedıklerınız yapmaya devam ettik. yalnız aksama dogru atesı arttı. oksurugu de arttı. ve sanırım bogazı da acıyor. hıcbırsey yemek istemedi. ılerleyen saatlerde oksuruk yuzunden oldugunu dusunuyoruz bır kez kustu. sonrasında atesı arttı. olctugumuzde 39.3 cıktı. aglamaya baslayınca, bır seker kasıgı calpol verdik.bana kalsa calpol dahı vermzdım. fakat cok agladıgı için vermek zorunda hıssettım. hemen uyudu. ama ates hafıf azalsa da devam edıyor. ve oksurukle bırlıkte. gun ıcınde yasadıklarımızı ve hastalıgın seyrını yazdım cunku yanlıs karar vermek ıstemıyoruz. sızın hemen hemen butun yazılarını okusam da yıne de gozden kacan bır durum olabılır dıye sıze sormak ıstedım.
tesekkurler...
Yukarı Dön
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2012 Saat 22:46
bır de sunu eklemek ısıyorum gun ıcınde sureklı gaz cıkardı ama tabıkı pek bırsey yemedıgı ıcın kakasını hala yapmadı. bu da atesını tetikliyor olabılır mı?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2012 Saat 04:11
Bu kadar bilgi ile; Viral mi? Bakteriel mi? bilemem. Eger; Dilinde pas, agizda koku varsa, antibiyotiklik bir durum olabilir.
Yukarı Dön
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2012 Saat 06:35
dilinde beyazlık var rahatsız etmeyecek derecede hafif agız kokusu var ama aclıktan da olabılır.ates 38 ve cok halsiz :(
Yukarı Dön
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2012 Saat 06:49
ve gözünden yaş gelmeye devam adiyor.
Yukarı Dön
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2012 Saat 08:23
saat 08.00 gibi ateşi biraz düştü, öksürük var. halsizlik devam ediyor. yalnız gözlemlediğim birsey var, burun akınısına dikkat ettim özellikle. zaman zaman bali kıvamında akıyor zaman zaman da sıvı şekilde burun akıntısı var. burdan bı cıkarım yapılabılır mı bılmıyorum. cok kolay gelsın.

Yukarı Dön
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2012 Saat 15:59
tekrar merhaba Kadir bey
sıze net bilgi vermek için kızımı doktora goturduk.cok onemlı bı durum yok dedi. boğazı iltihaplanmıs dedi kulaklarda birsey yok
amoglavin ve ates dusurucu verdi calpol. antibiyotıgın hepsı bıtecek ve ates olsa da olmasa gunde 4 defa ates dusurucu verılecek dedi. sizin yorumunuzu bekliyorum.siz tamam derseniz kullnacagım. cok tesekkurler
not:iyi ki varsınız!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2012 Saat 19:36
Burunda akinti olmasi; bunun Grip oldugunu gosterir, hicbir ilaci vermeyin. Atesli kalmasinin bir zarari yok.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.