Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sütüm yetmiyor mu?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsütüm yetmiyor mu?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceydadefne Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 150
Mesajın Direkt Linki Konu: sütüm yetmiyor mu?
    Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2012 Saat 12:38
küçük kıık emdıkten sonra tatmin olmuyor2.5 aylık şu ana kadar 1er kılo aldı.ama şımdı emmdıkten sonra bir müdet sonra süt gelmiyor.göğsüm doluyken sağıyorum 50-60cc anca çıkıyor.mamaya başlamak istemyoum.yeşillik tüketip su içiyorum.şimdi malt içececğine de başlıycam.sütüm yetmezse nasıl besleyeyiyım??vitamın içiyorum balık yağı ve b complex.süt içiyorum et yiyorum..kızıma vitiligo teşhisi konacak.biyopsı yapıldı.popsu ve alnında yama gibi beyazlıklra var.üniversiteye götürdüm.ordaki drlarda şaşırdı.hamileyken ne yaptın çok mu sıkıldın olmaması lazım bu kadar küçükken dedıler ama bu sıkıntılar sutumu etkıledı galıba..ne yapmalıyım süt yetmezse mamamdan başka çözüm yokmu? 
Yukarı Dön
ceydadefne Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 150
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2012 Saat 12:41
bir de kaka yapmıyor 4 gunde bır bazen gun aşırı sutum ıyı gelırse gun aşırı mızırdayarak emerse 4gunde bır altın sarısı macun yapıyor çiş bol bol yapıyor buda sutumun yetmedığının kanıtı mı??herkes doymuyor dıyor ağlaması yok uykusu guzel uyanık kalınca da canlı:)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118542
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2012 Saat 21:51
Keşke eski maillere bir göz atsa idiniz, bu kadar üzülmenize gerek kalmazdı.
1- Anne sütüne devam, sağdığınız süt doğru bir fikir vermez.
2- Sadece bol su için, başka hiçbir şey gerekmez.
3- Vitiligo teşhisi acaba doğrumu? Genelde bu yaşta; "Depigmente nevüs" daha sık olur. Ayrıca da, ister vitiligo, ister depigmente nevüs olsun, ne sizin, nede o "biyopsi heveslisi" acemi doktorların yapabileceği bir şey yok. Boşuna çocuğun canını yakmayın, oturun oturduğunuz yerde.
4- Bunların hamilelikte; canınızın sıkılması veya size ait sebeplerle hiçbir bağlantısı yok, o doktorların söyledikleri, "zevzeklikten" başka bir şey değil. Olmadık eziyetleri yapacaklar, ondan sonrada hiçbir şey yapmadan sizi kapının önüne koyacaklar.
5-Bu aylarda bebekler; 5-7 hatta daha uzun süreler kaka yapmazlar, normaldir. Cıvık kaka yaptığı sürece önemi değildir, kabızlıkta sayılmaz.
6- İyi beslenen bebek; cıvık, altın sarısı kaka yapar. O "herkezi" boşver, bir halt bildikleri yok.
Bilhassa "Alt Forum" ve diğer eski mailleri iyi okuyun yoksa daha çok kazıklanırsınız.  

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Ağu 2012 Saat 21:53
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.