Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emzirme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumemzirme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
inci06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 74
Mesajın Direkt Linki Konu: emzirme
    Gönderim Zamanı: 08 Eki 2012 Saat 13:03
Hocam hamilelikten sonra çok kilo aldım şimdi sporla beraber zayıflama merkezlerine gitmeyi düşünüyorum kavitasyon ve lenf dranaj yöntemleri uyguluyorlar bunların anne sütüne yönelik olumsuz bir etkisi olurmu, kendimi düşüneyim derken çocuğuma zararı olsun istemiyorum. Birde zayıflama kremlerinden Paris Leorac isimli bir krem alıcam sizce bununda süte bir etkisi olurmu hocam, sizin cevabınız benim için çok önemli.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118720
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2012 Saat 20:11
Bunlarin sonucunda, vucutta "Laktik asit" artmasi sonucu, anne sutunun tadinda cok az bir (asit tadi) fark olabilir, ama pek onemli degildir. Zayiflama kremi diye bir sey yoktur. Sadece masaj ile bir bolgedeki yag dokusunu, baska bir bolgeye kaydirirsiniz o kadar. O yaglar ancak "enerji" olarak vucuttan cikarlar. Buda; ter ve goz yasi ile olur. Bol su icin, diyet ve spor yapin.
Yukarı Dön
inci06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 74
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2012 Saat 16:05
Hocam çatlak tedavisinde kullanılan birkaç krem ismi duydum; StrıVectin-SD Çatlak kremi ve bepanthene karışımı;madecassol krem,acnelyse krem,yosun yağı, Lierac Paris Çatlak Kremi, Evigen ampül.Bunları emzirmede kullanabilirmiyim, anne sütüne zararı olurmu bu kremlerin hocam? Teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118720
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2012 Saat 04:14
Catlak dediginiz, nerenin catlagi?? Hamilelik esnasinda, karin derisinde olan catlaklarsa, onlari hicbir krem gecirmez, bosuna para telef etmeyin.
Meme ucundaki catlaklar ise, tek basina "Madeccassol" krem yeterlidir. Sutede bir zarari olmaz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.