Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cerenimo01 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesajın Direkt Linki Konu: ishal
    Gönderim Zamanı: 26 Kas 2012 Saat 12:06
doktor bey 5,5 yaşında kızım var.rota virüsü aşısı yaptırmıştım zamanında.cumartesi gününden itibaren ishal.su gibi ve kokulu.daha önce de oğlu ishal olmuştu dr.maflor vermişti geçmişti.kızıma verdim cmrtesiden beri ama düzelmedi.gaita tahlilinde 1-2 lökosit çıktı acilde yaptırdık.size danışmak istedim.cmrtesi çok halsiz kaldı.hep uyudu.tekrar tahlil yaptırmam gerekirmi?ne kullanmalıyım.teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2012 Saat 18:30
Ben hayatimda, hicbir ishalli hastamdan "kaka tahlili" istemedim. Hicbir pratik faydasi olmayan bir islem ( laboratuvara para kazandirmasi haric).. Zaten ilac vermeyecegim bir hastalik icin niye tahlil isteyeyimki?? Butun ilaclari kesin, sakin ishal durdurucu ilac, hele antibiyotik hicbir ishalde kullanmayin. Diyet yaptirmiyoruz, cocuk ne severse onu yesin-icsin.  Eski maillerede bakin.  
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2012 Saat 11:08

hocam tekrar merhaba.kızımın ishali cmrtesiden beri hala geçmedi.ve artık bugün halsizleşmeye başladı.en az 2 kilo vermiştir.ne yapmalıyım

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2012 Saat 20:05
Kusma olmadan tek basina ishal; su kaybina sebep olamaz, merak etmeyin. Bol sivi verin. Keske Maflor hic vermese idiniz. Hala ilaci kesmedi iseniz, hemen kesin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2012 Saat 13:03
teşekkürler hocam.dün en son mafloru kullandım.umarım geçecektir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.