hocam merhaba;
oğlum 33 aylık 16 kg / 98 cm , 15 aylıktan beri kreşe gidiyor , dediğiniz gibi biraz sıkıntılı bir süreç geçirmekte geçen seneye orana çok şükür daha iyiyiz , genel anlamda bir rahatsızlığımız yok , ara ara gelen bazen balgamlı öksürüğümüz var onu da önemsemiyorum fakat geceleri uyurken çok aşırı horlaması var o kadar fazla ki kendi de dahil herkes rahatsız oluyor , oğlum rahat nefes alamıyor , normalde konuşurken de genizden konuşurmuş gibi bir hali var . 24 aylıkken çok rahatsızlandığı için doktora götürdüğümüz de geniz eti var hemen alınması gerekiyor demişlerdi , ben uzun süreden beri sizi takip ettiğim için sıcak bakmayıp bir daha da doktora götürmedim zaten , bugüne kadar sadece 1 şişe antibiyotik aldık ondada kendini sizin dediğiniz tariflere göre belli etti zaten , onun haricinde daha hiç sizin yasaklı ilaçlarınız dan kullanmadık , gün içerisinde rutine dönen ballı-limon karışımı , ser-fiz , iliyadin ve cold mixlerimizi kullanıyoruz , ama bu zor nefes alışı bir türlü önleyemiyorum , burun akıntısı olmasa bile burnu hep tıkalı gibi bir sesi var , 7 / 8 yaşını beklemekten başka bir çaremiz var mı???
Bizi her konuda bilinçlendirdiğiniz için Allah sizden razı olsun