Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bademcik hk.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBademcik hk.

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 17 May 2012
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Konu: Bademcik hk.
    Gönderim Zamanı: 07 Nis 2013 Saat 18:15
Hocam benim bugün bademciklerimde hafif batma var yutkunurken şiş değil ama sertlik olduğunu yutkununca anlıyorum. Size sorum şu kızımı emziriyorum 16 aylık henüz. Benim kızımı öpmemle yada yemeğini yedirirken bir kaç kez yemeğin sıcaklığını dilimle kontrol ettim farkında olmadan aynı kaşıkla bademciklerimde mikrop varsa ona da geçmişmidir geçme ihtimali varsa eğer kızıma ne vermem gerek. Yanıtlarsanız çok sevinirim saygılarımla.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118859
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2013 Saat 00:19
Gecmis olabilir.. Ama siz genede dikkatli olun, yemegin sicakligina ayri kasikla bakin. Siz kendinize; Tantum Verde sprey kullanabilirsiniz.
Yukarı Dön
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 17 May 2012
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2013 Saat 09:06
Cevabınız ve tavsiye sprey için teşekkür ederim hocam. Benim boğaz sızlaması beni akşam itibariyle gribe çevirdi. Sabah uyandığımda resmen grip olduğumu anladım. Boğazımda çok batmıyor . Emzirdiğim için kızımı ialç alamam. Onu emzirikende maske takarım ama hocam sanıyorum ona da geçecek. Bebeğimde bu belirtiler olursa size yeniden danışmak isterim. Umarım olmaz bende sizin değerli zamanınızı almak istemem. Sevgiyle kalın saygılarımla.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118859
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2013 Saat 18:31
Sakin Grip icin ilac almayin.. Gribin ilaci yoktur. Sadece sicak; Limon, bal Zencefil karisimi icin, burnunuza Serum Fiz (etkili olmazsa, Iliadin) kullanin. Aksamlari yastiginiza 2 damla ColdMix damlatirsaniz, rahat uyursunuz. Bunlarin hicirinin cocuga bir zarari yoktur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.