Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - damak ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdamak ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
murge Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesajın Direkt Linki Konu: damak ağrısı
    Gönderim Zamanı: 17 Kas 2013 Saat 00:36
Hocam merhaba,

41 aylık kızımın dün 38,8'e çıktı ateşi. burnu da çok tıkalıydı. bugün yine 38'lerde seyretti ateşi, sürekli balgam çıkarıyor, geniz akıntısı çok fazla. bir de bugün sürekli damağım ağrıyor dedi. baktığımda üst damağında beyazlıklar gördüm. biraz öncede uykusundan ağlayarak damağım çok ağrıyor diye uyandı. bu ağrıyı ve beyazlıkları ateş yapmış olabilir mi Hocam? benim ne yapmam gerekiyor?

Teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118457
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kas 2013 Saat 07:50
Hayir; Agri, beyazliklar ve ates; gecirmekte oldugu enfeksiyona baglidirlar. Muhtemelen gecirdigi Gripal enfeksiyon; atesi, beyazligi ve agriyi yapiyor.
Yukarı Dön
murge Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kas 2013 Saat 23:16
Hocam merhaba,
biraz önce uykusundan uyandı ağlayarak. Balgam çıkartmaya çalıştı olmadı zorladı sonra çıkardı bir baktım kanlı. Panik oldum, baktım burnu kanıyor. Hocam bu burun kanaması nerden çıktı şimdi? Aklıma kötü kötü şeyler geliyor... Korkuyorum...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118457
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2013 Saat 06:49
Burunda, Gribe bagli odem oldugunda, burun-ici sathi cok gerilir ve incelir.ZORLADIGINIZDA DA COK KOLAYLIKLA KANAR. Yuzunu soguk suyla yikayin ve soguk suyu burnuna cektirerek, nazikce sumkurtun. Burun boslugunda, kan pihtisi kalirsa, kurudugunda, jilet gibi burun icerisini keser.
Yukarı Dön
murge Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2013 Saat 08:41
Çok teşekkür ederim Hocam. İyi ki varsınız sağolun..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.