Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bilgi(antibiyotik kullanımı)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBilgi(antibiyotik kullanımı)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eceselcuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 82
Mesajın Direkt Linki Konu: Bilgi(antibiyotik kullanımı)
    Gönderim Zamanı: 20 Ara 2013 Saat 10:31
Hocam tekrar merhaba,size bir soru sormak istiyorum affınıza sığınarak,ateş olmadığı durumlarda ama göğüste ağrı,yoğun öksürük durumunda göğüsteki iltihabı kurutmak için antibiyotik kullanılırmı?bunu Dr lardan da etraftanda duyuyorum iltihabı kurutmak için yada geniz akıntısını kurutmak için antibiyotik kullanmalısınız diye.....

Düzenleyen eceselcuk - 20 Ara 2013 Saat 13:56
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117982
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2013 Saat 19:34
Ates olmayan durumlarda; KESINLIKLE ANTIBIYOTIK GEREKMEZ.... Ates olan durumlarda dahi, bir kan sayimi yapilip:WBC degerine bakmak gerekir. WBC'nin dusuk oldugu durumlar, VIRAL ENFEKSIYON oldugundan, onlarda da Antibiyotik gerekmez..
Bizdeki doktorlarin; Antibiyotik sevdalar; hem ilac firmalarindan "guzelliler" alabilmek icin, hemde, sizlerin bagisiklik sisteminin, ilk siperi olan "Yararli bakterileri"(Probiyotikleri) yokedip, daha kolay ve agir hasta olmaniz icindir.. Dikkat edin, etrafinizda, boyle enayiler vardir, her hastalikta hemen antibiyotige sarilirlar, ve herkezden sik da onlar hastalanirlar...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Ara 2013 Saat 21:17
Yukarı Dön
yasamladans Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 51
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2013 Saat 20:32
Hocam ben kızıma bu doktorlar yuzunden çok antibiyotik kullandım gereksiz yere.Artık kullanmasam gerek kalmadıkça bir faydası olur mu bağışıklık sisteminin düzelmesine.8 yaşında kızım..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117982
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2013 Saat 21:18
Antibiyotiksiz; 1-2 ay gecirse, eski haline doner.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.