Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - havale
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhavale

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kıvanç Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 870
Mesajın Direkt Linki Konu: havale
    Gönderim Zamanı: 24 Ara 2013 Saat 22:40
              merhabalar hocam,
                   uykuda beyin faaliyetleri cok yavas (yanlis yazdiysam kusura bakmayin)oldugundan havale gelmez  sozunuze babamiz / ruya gorurken beyin faaliyettedir ozaman havale gelebilir? se ne olacak diye sormami istedi.benim umurumda bile degil havale cocugun atesini dahi olcmuyorum.ama esim hala anlamiyor. ne dersiniz hocam.birde neden /prof. olmadiginizi sorar .
                         cok saygi ve sevgilerle sagliklar diliyorum.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117281
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2013 Saat 22:55
Ruya, sadece uykunun, "REM" devresinde gorulur. Bu devrede uykuya dalmadan evvelki ve uyanmadan evvelki donemlerdir. Geri kalan derin uyku suresince beyin faaliyetleri cok dusuk seviyelerdedir ve bu devrede ruya filan gorulmez...
Prof. olma meselesine gelince, ben biraz "dik kafaliyimdir" ve sacmaliklara goz yumma veya popo yalama ozelliklerim hic yoktur. Karsimdaki sahis kim olursa olsun, ben bildigimi soylerim.. Bunlar da Turkiye icin pek makbul ozellikler degildir. Yoksa, Hacettepe'de ihtisasdan sonra, 1 sene "basasistanlik" yaptim ve istesem, Universite'de kalirdim.. Ben istemedim. Istanbul'a geldigimdede, rahmetli hocam, Prof.Ekrem Kadri Unat ,beni zorla (Hoca yapacagim diye) Mikrobiyoloji ihtisasina soktu. Bu seferde, '80'de Kenan Evren geldi, '82de;doktorlar aleyhinde ileri-geri konusunca,"al maasini basina cal" deyip, Docentlik imtahanina bile girmeden ayridim.. Ayrilis o ayrilis oldu, bir dahada hicbir zaman devlet memuru olmadim..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ara 2013 Saat 22:56
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.