|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2014 Saat 02:03 |
Önceki fotoğraf, http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41785&PN=1&title=rasidizm topicten getirildi... ![]() Bugünkü fotoğraf;
![]() Düzenleyen Gamze - 22 Şub 2014 Saat 13:15 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() |
Hocam bu resim yeni ,resim çektirtmediği için bacakları istediğim gibi yanyana getirtemedim , ama dizlerin iç tarafları kemik çıkıntısı, yanyana getirdiğimde ayak bilekleri arasında iki parmağım rahat giriyor El bileklerini ve göğüs kaburgaları nasıl hocam boy 103 cm,kilo 17.5 .600 ml .sütünü içer arada kararlı tost.yoğurt hiç yemedi..
|
|
![]() |
|
![]() |
Yeni resim yani,dvit ampulden bir ay sonra,
![]() Düzenleyen Gamze - 22 Şub 2014 Saat 13:11 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() |
Hafif derecede "X-Bacak" var. Tedbir alinmasi iyi olur. Hemen; 1ampul. Dvit3'u kirip tamamini icirin.
1 ay sonra ayak bileklerinde yakinlasma olmazsa, tekrar icirin. Gerekirse, Nisan'da 3. dozu verin, Nisan ayindan sonra vermeyin, bol gunese cikarin... Son baharda goruselim. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Şub 2014 Saat 17:59 |
|
![]() |
|
![]() |
Çok sağolun hocam, Aralık başı ve sizin önerinizle Ocak başı vermiştim. Evet biraz yakınlaşma olduğunu hissettim çünkü iki ay önce üç parmağim kadar Aralık kalıyordu.şimdi ikiye düşmüş .SIZI. Tanımasaydım oğlum çarpık bacaklı ve belkide boyu kısa kalacaktı! O kadar okuyorum 3 yıldır ancak yeni anladım D vitamini ve kalsiyumun ne kadar ilişkili ve gerekli olduğunu. sAYENİZDE. Artık çocukların bacaklarına bakar oldum.gerçekten hepimizin çoooook okuması gerek çççççok. Bu Dr.lar böyle olduğu sürece.
Tamam hocam dediklerinizi yapmaya devam edeceğim .sağlıcakla kalın..... (. Not). Aşağıda 1.5 ay önceki eski resim.
Düzenleyen kıvanç - 23 Şub 2014 Saat 11:03 |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() |
siz birde, Sonbaharda gorun.....
|
|
![]() |
|
laborant ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() |
![]() Hocam buda x bacak mı oluyor şimdi. Geçen ay ilk defa DVit3 ampul 1 doz kullanmistik. Ne yapmaliyiz . |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|