|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dilyas ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mar 2014 Saat 15:55 |
Kadir bey güzel umutlu günler diliyorum.oğlum 23,5 aylık 15 kilo 84 cm boyunda en son götürdüğümüz doktor boyu kilosu normal dedi ama bana göre kilosu sanki fazla acaba haklımıyım ?ikinci sorum dün gece bizi uyutmadı burun akıntısı ve hapşırık vardı öksürük yok denecek kadar azdı ateş yoktu calpol verdim calpolden sonra uyudu acaba grip mi oluyor artık hastanelere götürmek istemiyorum hemen antibiyotik dayıyorlar ve hastane de alabileceği mikroplardan endişe duyuyorum evde peditus var grip ve soğuk algınlığı diyor çocuklarda ona başlamalımıyım sizce şimdiden teşekkürederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117062 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 kilo fazlasi var... O aptal; iyi sallamis... Bu sacmaligi yaparken, bir "cetvele" baktimi?? Yoksa kafadan salladimi??
SAKIN; hicbir durumda; Peditus kullanmayin... \Ayrica; Peditus icinde, aynen Calpol'de oldugu kadar, "Parasetamol" verdir, Turk doktorlari artik ilaclarin icindeki etkin maddeleri bilmediklerinden, boyle sacmaliklari hep yaparlar ve cocuklarin Karacigerlerini mahvederler... |
|
![]() |
|
dilyas ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey peki peditus dışında ne önerirsiniz ne yapmalıyız grip olduğunda .teşekkürederim şimdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117062 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim; 5 seneden beri, Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|