|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mar 2014 Saat 12:01 |
Oğlumun kolunda resimlerini eklediğim çıban gibi şeyler var ne olduğu konusunda resimlerden yorum yapabilir misiniz ayrıca ne yapmamız gerekir
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Gamze - 29 Mar 2014 Saat 21:03 |
|
........
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Strofulus denilen ve genellikle; Stafilokoklarla olan bir enfeksiyon... Yara kenarlarini Tenturdiyot, Mersol veya Batticon gibi bir sivi ile silin, sonra; Thiocillin pomat surup, ustlerini kapatin. 2 dunde duzelir.
|
|
![]() |
|
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemen söylediklerinizi uygulayacağım ama merak ediyorum neden olmuş olabilir tekrarlar mı nelere dikkat etmeliyim
Cevaplarınız için teşekkürler.
|
|
........
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cok muhtemelen, ilk once; "Bocek isirigi" seklinde basladi, arkasindan kirli tirnaklari ile kasiyarak mikrop bulastirdi..
Bir daha boyle bir yaranin basladigini gordugunuzde, hemen, Mersol veya Batticon gibi sivilardan surun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Mar 2014 Saat 19:02 |
|
![]() |
|
cevaplarınız için gerçekten çok teşekkür ederim bugün dediklerinizi uygulamak için nöbetçi eczane aradım ve biokadin isimli bir solüsyon muadili olarak tavsiye üzerine aldım umarım yanlış yapmamışımdır
selametle efendim
|
|
........
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O da olur... Maalesef; eski ve ucuzu varken, daima; yeni ve pahali olani satiyorlar...Artik her kesimde curume ve kohnelik var.
|
|
![]() |
|
kadir bey söylediklerinizi uyguladım ancak yeniden sanki şeffaf şeyler çıkıyor eski yaraların yanında
Düzenleyen Gamze - 31 Mar 2014 Saat 20:07 |
|
........
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siviyi surup, arkasindan krem surup, ustunu ortun. Etrafi kizarmaya baslamis, bu sebeple, agizdan Antibiyotik baslamaniz gerekir. Yasini yazmamissiniz. 20 kilo altinda ise, Aug.200, ustunde ise; Aug..400 baslayin. Gunde 2x1 olcek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|