|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
febaa2
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1704 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: yanık olursa ne kullanalımGönderim Zamanı: 30 Mar 2014 Saat 08:08 |
|
hocam merhaba umarım iyisinizdir geçenlerde sizinle silverdin kremle ilgili yazışmıştık ben size yanık için evde hangi kremi tutmamız gerektiğini birde nasıl kullanmamız gerektiğini soracaktım
amerikayla saat farkından dolayı hemen size ulaşamıyoruz ve buradaki doktorların saçma sapan ilaçlarına mahkum oluyoruz en azından sizden doğrusunu öğrenmek istedim çok teşekkürler
not: ben yanık olduğunda çok ileri düzeyde değilse akan soğuk suyun altına tutuyorum doğrumu bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mar 2014 Saat 18:53 |
|
Furacin Pomat, her yanik ve yarada kullanabileceginiz bir kremdir.. Evde 9 turlu krem bulunduracaginiza, bir tek bu kremi bulundurun, her durumda kullanabilirsiniz.Gunde 2-3 defa surmeniz yeterli olur.
Soguk suyun altina tutmaniz, DOGRU... Hatta, elbiselerini hic cikarmadan, en kisa surede soguk su altina tutarsaniz, yanik o kadar hafif olur... Saniyelerin onemi vardir. |
|
![]() |
|
febaa2
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1704 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2014 Saat 15:51 |
|
hocam çok teşekkür ederim bir cilt doktoruna gittim elli liralık krem yazdı sizin atma dediğiniz haricinde diğerlerini çöpe attım bu furacini şimdi sipariş ettim 2,5 tl fiyatı şaştım kaldım iyiki varsınız iyiki sizi okuyabiliyoruz çok teşekkürler
not: bu bilgi çok işimize yarayacak çünkü çocuklarımız sürekli düşüp duruyorlar
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|