Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uykusuzluktan uyurgezer oldum :(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuykusuzluktan uyurgezer oldum :(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: uykusuzluktan uyurgezer oldum :(
    Gönderim Zamanı: 01 Nis 2014 Saat 23:43
Hocam merhaba;
Bize bir oneriniz olurmu acaba diye yaziyorum. Oglum 6. Ayina girdi. Gunduzleri salincaginda biraz uyuyor ama gece 
yataginda surekli uyaniyor. Elim yatakta durnadan salliyorum durdugum zaman mizirdanip uykusunda agkamaya basliyor surekli yat kalk yapiyorum bunyem iflas etmek uzere. 
Aksam saati uyuduktan sonra yaptiklarimi hatirlamaz oldum. Esimin dedigine gore alt degistiriyor emziriyir pispisliyormusum. Dun gecede saat 4te odada oglumla kanepede yarim yamalak yatarken buldum kendimi. 
Nezaman gittim ne yaptim hic hatirlamiyorum.
Gece uykusunun surekliligini nasil artiririm? Bugun papatya cayi demleyip verdim 10ml kadar.ama sanirim ise yaramadi. 
Danismadanda bisey yapmak istemiyorum ama bisey yapmam lazim. Heran biri fisimi cekecekmis gibi yorgunum.
sutum yetiyor diye ek gidaya da gecmedim. 
Bir fikriniz varmi? 
Asyaerenn
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2014 Saat 07:24
3 ihtimal var:
1- Gazini iyi cikar,iyorsunuzdur, bu durumda: Hickirik ve Yellenme artar, eski maillerde tarif ettigim gibi gazini cikarin rahatlar.
2- Cok yediriyorsunuzdur, o zamanda; altin sarisi renkte olan kaka; Yesil renk almistir, beslenme aralarini acin veya miktarlari azaltin.
3- Ac kaliyordur, ozamanda; hardal kivaminda olan kaka, sert ve yop-top cikmaya baslar.
Bu 3 durumda huzursuzlugunu izah edemezse, soya cekim, "huysuz bir velet" demektir, biraz daha cekeceksiniz.. Aksamlari 1 tane ParaNox120 fitil ise yarayabilir.
Yukarı Dön
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2014 Saat 08:06
Hocam ilk uc ihtimal degil problemimiz cunku bize beslenme konusundaki onerilerinizde suan gaz kaka kusma ile ilgili bir derdimiz yok. Bu fitili kullanim seklimiz hakkinda bilgi verirmisiniz. Ilac yanlisi olmadiginizi biliyorum. Cok zorlanirsak mi verelim bu fitili zarari nedir? 
Asyaerenn
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2014 Saat 19:23
Bu yasta; gunde2x1 alabilecegi bir ilaci siz sadece geceleri, bir tane kullanacaginiz icin ve sadece; denemek kasti ile 3-5 gun kullanacaginizdan, hicbi yan tesir veya zarar OLAMAZ.
Yukarı Dön
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2014 Saat 19:28
Tamam hocam deneyecegim. Tesekkur ederim. 
Asyaerenn
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.