|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
HaNCeR ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nis 2014 Saat 12:39 |
Hocam oğlum 4.5 yaşında kreşe gidiyor malum hastalıktan bu sene hiç kurtulamadık bir aydırda gribi sürekli yenileniyor geçen hafta bir anda ateşlenince hastaneye götürdük kulak ve boğaz akıntısı olduğu için tahlilsiz antibiyotik yazdı almadım.Şuanda balgamlı öksürük devresinde ve uykudan kulak ağrısıyla ağlayarak uyanıyor illiadin damla vereyim mi yoksa tahlil yaptırıp anitibiyotiğe mi başlayayım.Teşekkürler..
|
|
Anne Ben Anne Oldum...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak agrisindan; suphe ettiginizde bile HEMEN Iliadin'e baslayin, hicbir kaybiniz-zarariniz olmaz.
Ne tahlil yaptirin, nede antibiyotik baslayin... Sizi "kaziklanmaya" hazir hale getirmek uzere epey egitim vermisler.. Bu sebeple, o "sahtekarlarin" ogrettiklerini unutturana kadar cok okumaniz gerekecek. |
|
![]() |
|
HaNCeR ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hem Oğlumu hem yeğenimi sizin vesilenizle neredeyse sıfır antibiyotikle büyüttük.Ne dediyseniz yaptık bir çok doktora kafa tuttuk sizin yıllardır söylediğiniz bal-limon burun spreyi daha şimdi tv lerde. Cold-mix reklamını gördüm çok şaşırdım. Sözün özü var olun Hocam!!
|
|
Anne Ben Anne Oldum...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkurler... Goreceksiniz, zamani gelecek, benim anlattiklarimin hepsi uygulanir olacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|