|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alevbadepolat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alevbadepolat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haz 2014 Saat 14:11 |
Alev Atak
|
|
![]() |
|
alevbadepolat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alevbadepolat
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam
Sizim pişik egzama ile yazılarıda okudum ultralan 3 gün diyosunuz genelede bizim. 4.gün trocy ile karıştırıp sürüyouz dahada yayıldı Ne olur bi bilgi verin!!!! Teşekkürler |
|
Alev Atak
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Mantarla yakindan-uzaktan bir ilgisi yok. Tek basina, "Ultralan pomat" yeterlidir. Trosyd gereksizdir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alevbadepolat
Hocam
4 gündür kullanıyorum yayılmaya başladı geçene kadar ı kullanacağım??? Bide acidboric ile yıkayayımmı? Bezin altında kalan bölge açıktamı bıraksam iyileşene kadar ve ultralan 2 sefer geri kala.n zamanda pişik kremiylr nemli tutmam lazım? Egzamamı bu neden olur ne yapmam yada yapmamam gerekiyo Ahhhh hcam neler dediler hem mantar hem egzama,pişik,alerji vs s ve bir sürü ayrı krem isimleri ne dolaplar dönüyo anlamıyorum:((( Teşekkürler |
|
Alev Atak
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Borik asit,%3luk solusyonu kullanin. Gunde;2x1 Ultralan, digger zamanlarda da, her zaman kullandiginiz pisik kremini kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alevbadepolat
Hocam merhabalar
Konuları takip edenler için bilgi vermek istedim sizin dddiğiniz gibi sadece ultralan sürdüm ve neredeyse %80 iyileşti geçmek üzere yani:))))) siz km lerce uzaktan foto ile teşhis koyuyosunuz burdaki 3 doktorda farlı şeyler söyleyip farklı ilaçlar veriyorlar pessss diyorum artık hiç güvenşm kalmadı:((( Size nasıl minnetarım nasıl teşekkür etsem az Allah 2 cihandada sizi incitmesin. Saygılar |
|
Alev Atak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|