|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melisapoyraz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melisapoyraz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2014 Saat 13:52 |
merhaba hocam,
kızım 9 aylık, hep anne sütü aldı ve ek gıdalardan da emzirdikten sonra zorlamadan yerse vermeye çalıştım ama çok da severek yemek vs yediremiyorum. Sütüm yetiyor diye de çok üstelemiyorum açıkçası.Sağlık ocağına götürdüğüm de kilosu 7800 gr boyu 63 cm çıktı ( doğum kilosu 3060 gr). Hemşire ayına göre çok zayıf olduğunu söyledi. Mama başlamam gerektiğini gelişimin geri olduğunu söyledi.(son üç ayda 500 gr almış).Size danışmak istedim nasıl bir yol izlemeliyim? Diğer sorum ise kızamık aşını 10 aylıkken tekrar yapacaklarmış ama aşı takviminde böyle bir aşı yok.1 yaşında bir kez daha yapacaklarmış.Bu aşıyı yaptırmalı mıyım? Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 3060gram dogmus bir kiz icin, 7800gram NORMALDIR... Dogumda da 500gram eksik varmis, simdide, 500gram eksik var.. Siz onlarin, HICBIR dediklerine inanmayin. Ayricada, "mama" ne oluyor!!! Gerekeiyorsa, Kutu sutu verilir.
2- Bir yasindan evvel yapilan hicbir Kizamik asisi bir ise YARAMAZ, hepsi nafile asidir, sakin bu sacmaliklara inanmayin, 1 yasindan sonra yaptirin... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|