|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ascicocuk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ascicocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2014 Saat 15:08 |
Iyi günler hocam oğlum bugün 39 derece atesle uyandi. (3 yas 3 ay)Yuvaya yeni başladı büyük ihtimalle ordan kapti ve grip.
Şimdi çocuk felci aşı varmış 2. Doz yapilacakmis cuma günü son diyorlar. Kendi doktoruna sordum ateşi yüksek düşmeden yapılmaz dedi. Sizin eski mailleride okudum yapilmasada olur demişsiniz. Sormak istedigim 1.dozla 2.dozun farki nedir. Birinciyi olan ikinciyide olmak zorundami? Yaptirmasak olurmu? Bi sorumda bacaklari aşırı kaşınıyor. Hatta kanatabiliyor bile. Biseye alerjisi var ama bulamadim son 1 aydir bole. Ne yapmam lazim gereksiz tahlillerle canı yanmasını istemiyorum teşekkürler.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117443 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O Cocuk felci asisinin sizin cocugunuza 3 kurusluk faydasi YOK... Ne 1. dozun, nede 2. dozun bir faydasi olmadi ve olamayacak.BOSVERIN, UGRASMAYIN.
Ayricada, her turlu asi, ATES varken yapilabilir, o doktora soyleyin asilarla ilgili bir kitap okusun, bir halttan anlamiyor. Bacaktaki kasintilar icin; giydigi pantolon yikandiktan sonra iyi durulanmadi ise, sabun/deterjan kasinti yapiyor olabilir. iyi durulayin, ayricada sicak utu yapin. |
|
![]() |
|
ascicocuk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ascicocuk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkurler dediklerinizi yapacağım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|