|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Hilallll
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: antibiyotikGönderim Zamanı: 05 Kas 2014 Saat 18:37 |
|
Merhabalar
Sizin söylediklerinizi harfien uyguluyor dışına çıkmıyorum 5 yaşındaki oğlum doğduğundan beri hep yanımızdasınız ancak merak ettiğim şu;diyelim ki hastalığımız antibiyotik gerektiren bir durum ama biz fark edemedik hastalık geçti kendiliğinden o zaman ne olur? |
|
|
........
|
|
![]() |
|
spancm
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2014 Saat 21:49 |
|
Ayni soruyu ben de soracaktim...streptekok disinda bir bakteri ise zarari olur mu hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 16:48 |
|
Hayir, OLMAZ.. Hatta kasten tedavi etmeyinki, vucut o bakteriyi ogrensin, bagisiklik gelissin, hayat boyu bir daha o bakteri ile hastalanmasin..
Turk doktorlari her ateslenen COCUGA Antibiyotik verirler, ondan sonra da, "Bagisikligi gelismemis" diye, yok "ari sutu" yok,"ekinezya" yok, "Esperitox" gibi SARLATAN ilaclari ile ikinci bir defa halki soyar ve zarar verirler... Ne olur, biraz okuyun, akillanin... Her atesli hastalikta, Antibiyotik vermeyin... Durumunu supheli gorurseniz ve bakteri-Virus ayirimini yapamiyorsaniz, bir "Kan Sayimi" yaptirin, WBC degerine bakin... Tabii burada da sahtekarlarin tuzaklarina dikkat edin, "Eriskin referans" degerlerini cocuklarda kullanip, sizi aldatmasinlar... Emin olun etrafinizda, korkunc bir SAHTEKARLIK halkasi var... Cok dikkatli ve bilgili olmaniz SART. Bilhassa Ozel Hastanelerde COK DIKKATLI OLUN... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Kas 2014 Saat 16:50 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|