|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ben de anneyim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ben de anneyim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 09:31 |
Merhaba,
Kızım 3,5 yaşında ve 13 kilo 3 aydır kreşe gidiyor ve haftanın 5 günü hasta 2 günü iyi. Şu anki sorunlar: -Burun ve geniz akıntısı ilk günden sarı ve yoğun kıvamlı başladı -Hemen arkasından öksürük (geceleri uyutmayacak kadar şiddetli, gündüz daha hafif) -Ateş yok (37,2 lerde) -5 gündür böyle -Vücudunda belirli bölgelerde özellikle bacakta irili ufaklı yuvarlak-daire şeklinde kızarıklıklar (gölge şeklinde gibi, elinizle bastırıp çekince soluyor.)bacağına ve kollarında dokundugunuzda sadece o bölgelerde bi sıcaklık hissediliyor. -Bütün yukarıda yazdıklarım başlamadan önce boğaz enfeksiyonu sebebiyle 10 gün Augmentin kullanmıştı ve 2 gün önce bitmişti. -Hep, özellikle ense-boyun ve baş tarafı gece gündüz uykuda aşırı terler. (d vitamini değeri düşük çıktığı için her gün 4 damla devit alıyor son 6 aydır) -Son 8 aydır günlük 35 cc duphalac kullanıyor. Değerlendirmelerinizi rica ederim.Teşekkür ederim.İyi çalışmalar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- KRESE, her baslayan cocugun;ilk 2 senesi (kisi) hastalikli gecer..Normaldir..Bu hastaliklarin; Allerji ile, Astim ile en ufak bir alakalari bile yoktur... Ama, Turkiye(!) gibi ulkelerde, doktorlar; cocuklarda, Gripten fazla Astim teshis ederler..
Sizin cocugunuzda, Grip geciriyor. Benim grip icin anlattiklarimi uygulayin. SAKIN; Peditus, Actifed, Sudafed, Zyrtec, Ventolin surup, Asist surup, Nasonex veya Nasocort sprey, Flixotide sprey, KULLANMAYIN... 2- SAKIN, Antibiyotik kullanmayin... 3- 3.5 yasinda bir cocukta, gunde4 damla Dvit3 ile HICBIR YERE VARAMAZSINIZ... O salakca uygulamayi birakin, 1 ampul, Dvit3 icirin.. VE HER SENE TEKRARLAYIN... 4- Kabizligi icin, once: Pirinc,Patates, Muz ve Elmayi kesin... Armut, murdum erigi, kayisi Kurusu tedirin veya hosafi icirin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|