|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kas 2014 Saat 00:13 |
Hocam kizim 4.5 aylik, anne sütü ve günde 1 defa mama veriyorum. Kakasi yeşil ve sulu. Gaita testi yaptirdm. Bol amip basili ve 2-3 eritrosit cikti. Dr flagyl surup (günde 2 kez 1.5 olcek) verdi. Bugun kullanmaya basladim. Yarin rotateq 2. Doz asimiz var. Aşı icin bekleyeyim mi, dr un tedavisi dogru mu size danismak istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4.5 aylik bir bebekte, kaka: Yesil ve sulu ise, bu asiri beslendigini gosterir..
Bu aylarda, ASLA AMIP OLAMAZ... Resmen salliyor bu sahtekarlar.. SAKIN o geri zekalinin verdigi ilaclari vermeyin. Beslenme aralarini acin, kaka rengi duzelir.. Flagyl'i HEMEN KESIN... RotaTeq asinizi olun.. Biliyorsunuz degilmi!!!, RotaTeq asilari 3 dozda yapiliyor.. 2 doz degil. |
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biliyorum hocam 3 doz.
Gaitada çıkan sonuç laboratuvarı n bize oyunu mu hocam ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oyundan ziyade: Doktor-Laboratuvar isbirligi.... Bu sayede, hem doktora hem laboratuvara, iyilesti-iyilesmedi diye defalarca gidiyorsunuz... Yerseniz...
Bu Laboratuvar, o kadar CAHIL ve APTAL ki; "Bol amip basili" diye bir laf etmis...Ne kadar APTAL VE CAHIL oldugu kendi lafindan belli.. -Amipli Dizanteri: Giardia amipleri Entamoebe Histolytica amipleri ile olur. Entamoeba Coli amipleri de vardir ama hastalik yapmazlar. - BASILLI Dizanteri vardir: Shigelle bakterileri ile olur. Bol amip basili diye bir sey yoktur... Allahaskina cidden bu laboratuvar bu lafi ettimi? Yoksa sizmi yanlis aktariyorsunuz??? Ne olur bunu gidip o laboratuvara bir soyleyin... Bakalim nasil kivirtacaklar. Ayrica da; o keriz doktorada bir sorun bakalim, NE ANLAMIS bu laftan!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Kas 2014 Saat 23:12 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|