|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peymaa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şub 2015 Saat 23:52 |
Kadir Bey merhaba!
Uzun bir stadan sonra ilk kez yazıyorum. Buhüne kadar hep diğer annelere verdiğiniz cevapları takip ederek yolumu buldum sayenizde. 4,5 yaşındaki kızım 3-4 saattir devamlı kusuyor. Ateş yok, kusmaya kadar halsizlik ya da başka bir belirti yoktu. Şimdi tabi boş mide ve kusma nedeniyle biraz halsiz. Devam ederse ne verebilirim? Şimdiden teşekkürler, sevgiler |
|
payanoglu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119088 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadan, ISHAL gelecek, SAKIN; hicbir ilac veya Antibiyotik kullanmayin. Atesini bile dusurmeyin.
|
|
![]() |
|
peymaa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece emedur100 fitil verdik. Ates yok simdilik. Fitil sorun olmaz insallah:(
![]() |
|
payanoglu
|
|
![]() |
|
Kadir Bey tekrar rahatsız ediyorum.
Fitilden 10 dk sonra tuvalete gitti. İshal yok kıvamı normal. Sabaha kadar sürekli kustu. Suyu bile tutamıyor midesi. Ateş yok. Ne yapabilirim? Tekrar teşekkürler |
|
payanoglu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119088 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ellemeyin, sakin ilac/Antibiyotik vermeyin, istedikce su icirin.
|
|
![]() |
|
Kadir Bey, tesekkur ederim. Dedikleriniz aynen gerceklesti. İshal oldu ve sonra rahatladi.
İyi ki varsiniz, bizim doktorlar haftasonu cep telefonunu kapatan, doktorluk yeminini laf olsun diye etmis olduklarindan, siz de olmasaniz yanmistik! Sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum size, keske minnettarligimizi ifade edebilecek baska firsatlarimiz olsaydi:-( Bu sabah itibariyle kucuk kizim iyilesti ve ablasi (7 yasinda) hastalandi. Sabah ellerinin titremesi ve belim agriyor diye uyandi ve atesi 38 altina su saate kadar inmedi. Bel agrisi devam ediyor. Hic bir sey yemek istemiyor ve midesi bulaniyor. Tuvalete gitmedigi icin ishal konusunda bilgim yok. Kusmamak icin direniyor. Su ana kadar ates dusurucu dahil bir ilac vermedim. Oneriniz olur mu? |
|
payanoglu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ellemeyin.
Hicbir ilac vermeyin, Karismayin..... Sadece sicak bir seyler icirin. Kusma cok olursa, Emedur100 fitil kullanin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|