|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umay ana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2015 Saat 01:13 |
http://i.hizliresim.com/rQL6WV.jpg
Merhaba Kadir Bey, 8.5 aylık kızımın sadece yanaklarında resimde görülen pütürcükler var geçmeyince size sormak istedim önemli mi, ne önerirsiniz? Şimdiden çok teşekkürler:))
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119210 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Portakal, Mandalina gibi butun Turuncgilleri kesin. Bunlar yenilip de, gunese cikildiginda boyle dokuntuler olur. Turuncgilleri bir muddet vermeyin.
|
|
![]() |
|
ömer mirza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Merhaba kusura bakmayın aynı sorun oğlumda da olduğu için yeni konu açmadım.Kadir hocam 1.5 yaşında oğlumunda böyle oldu meyve yemez pek ben öpmekten tahriş oldu sanıyordum.Sabah çok belirgin değil akşamları daha kızarık oluyor banyodan sonra bepantol var evde ondan sürüyorum ama fayda etmedi.
Birde bizim paşa biraz fazla sümüklü aylardır hiç durmadan akıyor bazen biz kaçırdığımızda koluyla yüzüne sıvayıveriyor :) bundan da olabilir mi acaba... |
|
![]() |
|
umay ana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim Kadir Bey, en son 1 ay önce yemişti ağız çevresi tahriş oldu diye bir daha vermedim ağız çevresi iyileşti ama yüzün de bir değişiklik olmadı neyse düzelir zamanla:))
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119210 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Opmek ile cilt problemleri olsa, "sevgililerde" olur...
Tamam, opusmekle bir cilt problemi olmaz ama, solunum yolu ile bulasan, bir suru hastalik bulasir. O SEBEPLE, siz genede cok opmeyin, en azindan, dudaklarindan opmeyin. Bu tur "Cilt problemleri" olustuktan sonra,-bir deri degisimi suresince-, bu dokuntuler gorulur. Alttan yeni deri gelince duzelecek, bir sey yapmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|