|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ibame ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haz 2015 Saat 20:40 |
İyi akşamlar Kadir bey size daha öncede yazmıştım geçen haftalarda oğlumun kulağı ağrımıştı iliadin sıcak havlu derken atlatmıştık fakat bugün sabah yine kulak ağrısı ile uyandık sağlık ocağına götürdüm kulağına baktı dış kulak yolunda enfeksiyon dedi antibiyotik yazacaktı sizden öğrendiğim kadarıyla bactrim istedim hiç bir işe yaramaz dedi neyse siprogut zmax yazdı ve gönderdi ilaçları almadım ama oğlum çok acı çekiyor ne yapmalıyım dış kulak yolu için başka bir tedavi şekli var mıdır?teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocuklarda, "dis kulak yolu" iltihabi olmaz, siz eskisi gibi hemen Iliadin baslayin ve 3 gun kullanin. Oglunuzda; "Orta Kulak Iltihabi" var.
|
|
![]() |
|
ibame ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulağı hala ağrıyor akşamdan beri ateşide var bactrim başladım bir sefer verdim ateşi devam ediyor ve sürekli ağrıyor diyor ağlıyor ağrı kesici veriyorum 4 saate bir hiç düzelme yok iliadin ek doz da yaptım.biliyorum sabretmem lazım ama ağlamasına dayanamıyorum teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agri kesici olarak, Dolven'i tercih ederim. Ilaveten kisa sureli(3-4 dakika) sicak kompres de iyi gelir. Uzun sure tutmayin.
|
|
![]() |
|
Kadir Bey sanırım oğlumun kulağı aktı dışında sarı kristalleşmiş parçalar var.bactrim ve iliadindevam...çok bir akıntı yok yastığa akacak kadar ama içindeki nem görünüyor...ekstra birşey yapmaua gerek var mı teşekkürler...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu sekilde, hastaligin; "Dis kulak yolu" iltihabi OLMADIGI, "Orta Kulak Iltihabi" oldugu da ispatlanmis oldu.. O kerizi bir daha gorurseniz, Hurmetlerimi(!) bildirin.. Daha; bir basit "Orta Kulak Iltihabini" bile anlamaktan aciz...
Sakin kulagina DAMLA YAPMAYIN....Kulaktaki akintiyi nemli bir "kagit mendil" ile silin. 3 gun Iliadin, 5 gun Bactrim kullanin.. Iliadin bitince Serum Fiz baslayin, 1 hafta kullanin. Uyanik oldugu saatlerde, 4 saatte bir; 10'ar damla damlatin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Haz 2015 Saat 18:27 |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız...
|
|
![]() |
|
tunc ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
MERB HOCAM ARAYA GİRİYORUM AMA OKURKEN DİKKATİMİ CEKTİ SERUM FİZ.DAMLA DEMİŞSİNİZ 10 AR DAMLA DİYE,3 YAŞ COCUK İÇİN DEYİNCE BANA SPREYİNİ VERDİLER FARKIMI VARMI HANGİSİ DAHA ETKİLİ SPREYİ NASIL KULLANAYIM?
|
|
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|