Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kakada mukus
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKakada mukus

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duruecem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 115
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duruecem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kakada mukus
    Gönderim Zamanı: 29 Tem 2015 Saat 14:07
Hocam oğlum 4 ay 10 günlük.2 aya kadar yoğun gaz sancısı çektik ama geçti çok şükür.Aylık kontrollerinde doktor hep kakasının mukuslu olduğunu söylüyordu.3 kez tahlil yaptırdım gaitada gizli kan parazit amip antijeni çıkmadı.3.aya kontrollerde  doktor çocuğunun bağırsakları hassas diyordu.3.ayda süt alerjisi var süt ürünlerini kes dedi.1 ay kadar süt ve ürünlerini kestim mukusta düzelme yok.Başka bir doktora daha gittim diyete rağmen düzelme yoksa diyeti kes biogaia 5 damla zinco 1 çay kaşığı kullan geçicek dedi.

Ben şuan çok tedirginim hadi biogaia prebiyotik çinko niye.Mukus ve pis kokulu kaka  devam 10 gündür biogaia 2 gündür çinko kullanıyorum.Demir ver dedi sağlık ocağı kaka daha beter olur diye başlayamadım.Ne yapmalıyım?

18 mart 2015 doğumluyuz.Doğum kilomuz 3200 kg boyumuz 50cm.4.ay 6800 gram 64 cm iz.
 Sadece anne sütü alıyoruz.
Yukarı Dön
duruecem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duruecem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Tem 2015 Saat 18:08
hocam yorumunuzu bekliyorum.birgün bezini açtığımda kan görürüm diye cok korkuyorum.işe başlıycam depo sütüm yok neocate diye bir mama verdiler iğrenç kokuyor vermek istemiyorum normal mama verebilir miyim?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120566
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Tem 2015 Saat 20:39
Ayni konu, her gun anlatilmaz..Eski maillere bir bakin..

Kilo kaybi yoksa, cok yedigi icin yesil ve mukuslu kaka yapar.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Tem 2015 Saat 20:39
Yukarı Dön
duruecem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duruecem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2015 Saat 10:02
Allah a şükür kilo kaybı yok hocam.Kakamız yeşil olmuyor sarı ve kimi zaman turuncu oluyor.Size güvenerek normal beslenmeme devam ediyorum bebeğe de normal mama vericem teşekkürler
Yukarı Dön
duruecem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duruecem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eki 2015 Saat 11:46
Hocam şuan 6,5 aylığız kilomuz 8300 gram boyumuz 68 cm.
Mukuslu kimi zaman yeşil sarı katı sıvı kakalarımız devam ediyor.Ek gıdaya geçtik kimi zaman 3 kez kimi zaman 1 kez kaka yapmaya devam ediyor.
Okuduğum forumlarda festal draje tavsiye ettiğinizi gördüm.Bu bizim içinde kullanılabilir mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120566
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eki 2015 Saat 18:48
Festal Drajeyi, bu sekilde kaka+ Kilo ALAMAMA durumlarinda veririm.... Maasallah, 9 aylik cesametine getirmissiniz..
Ilk gunden beri diyorum... Bu farkli kakalar, "COK YEDIGI ICIN"....

Size ilk gun: " Kilo kaybi yoksa, cok yedigi icin yesil ve mukuslu kaka yapar." demedimmi?
Siz ne bakiyorsunuz, Turk doktorlarina!!!! Onlar her seye Allerji derler... Baska bir halt bilmezler.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Eki 2015 Saat 18:49
Yukarı Dön
duruecem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duruecem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2015 Saat 12:55
Hocam çok teşekkürler.
Yukarı Dön
duruecem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duruecem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2015 Saat 08:37
Tekrar merhaba ogluma yoğurt ve peynir verdiğimde gazı artıyor hafif kusması oluyor kakada mukus artıyor.Bunu söylediğimde çocuk gastroloji doktorum 8.ay dolumuna kadar yoğurt ve peynir i kes dedi.Şuan 7 ay 5 günlüğüz.Senin yediklerini tolere edebiliyor dedi.Sana diet yok dedi.Şuan çalışıyorum.Sabah 6 da emzirip işe gidiyorum tekrar 18.30 da evdeyim.Gün içinde 300-400 ml süt sagabiliyorum.18:30 dan sabaha kadar da 2 saat aralıklarla kalkıp emiyor.Arada sebze puresi ve yarım yumurta sebzeli kahvaltısı var 3-4 tatlı kaşığı kadar da tahıl koyuluyor yemeklerine.Tek kat giyinmesine rağmen kafası ve boynu çok terliyor.Oda sıcaklığı halen 25 derece civarında normal diye düşünüyorum size de danışmak istedim.
Gün içinde yaklaşık 600 ml anne sütü alabildiğini düşünüyorum.Bu aydaki bir bebek için yeterli midir?T
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.