|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2015 Saat 13:39 |
48 günlük 5700 kilo olan oğlum dün banyodan sonra uykudan burnu tıkalı uyandı,cold-mix uyguladım.Akşam saatlerinde öksürmeye başladı.Gece diğer günlerden bile düzgün deliksiz(6 saat kadar)uyudu.Uyandığında burun tıkalı idi ve hırıltı geliyordu burundan mı boğazdan mı ayırt edemedim,balgamlı öksürüğü vardı.
Sabah doktora götürdüm, ciğerleri dinledi, boğazdan gelen hırıltı var dedi.burnunu açık tut dedi ve bitkisel olduğunu söylediği prospan diye bir şurup yazdı balgamı atar falan dedi. sizi okuyor tavsiyelerinizi uygulamaya çalışıyoruz ailecek,ancak bebek küçük olunca elim ayağım dolaştı doktorda aldım soluğu. şimdi ben burnu için iliadin damla kullanabilir miyim,gerçi serum fizyolajik de var hangisini tercih etmeliyim.bebekler için limonata tarzında ballı limon tavsiyenizi hatırlıyorum miktarı ve sıklığı ne olmalı? herşey için teşekkürler |
|
........
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin; Prospan'i kullanmayin.. Lafmi yani!!! Afyon'da bitkisel, kullaniyormuyuz??
Simdilik; sadece, Limonlu bal(limonata gibi), Serum fiz ve ColdMix kullanin. Kulak agrisi gibi israrli bir agri olursa, Iliadin kullanin.. Limonlu bali, oksurdukce, 2-3 yudum icirin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
serum fizyolojik de ve cold-mix de miktar nasıl olmalı
|
|
........
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|