|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sedamat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kas 2015 Saat 09:26 |
merhaba hocam
oglum 5 aylık 8120 gr 68 cm. bı ay once muaynemızde 3 haftada 300 gr aldık. drumuz az buldu uzuldum bozanın cok sut yaptıgını ogrendım ve haddınden fazla boza ıctım bı hafta kadar ve sut ıctım. cok arttı sutum cok fazla..ama oglum yesıl kaka yapmaya basladı drum sutu bırak deı bıraktım. kan geldı aralıklarla 2 kere ıp seklınde.. druma sordum dıyete baslıcaz dedı sut ve urunlerı turuncgıller tahın kuzu etı harıc etler balık tavuk herseyı yasakladı. peynırıde kecı al yap dedı.. bu arada kakada herhangı bı patojen cıkmadı ama lokosıt ve erıtrosıt bakılmadı. oglumun genel durumu ıyı. druma boza cok ıctım ondan olmasın dedım yok dedı ıc dedı tamam dedım uzun sure ara vermıstım kakası gunde 1 hardal oldu yıne o gun boza ıctım ertesı gun yıne gunde 2 ere yesıl oldu.. bıraktım o gun kaka yapmadı ertesı gun yesıl ve mukuslu yaptı.. sımdı hem boza ıcmıyorum hem dıyet yapıyorum ama bu dıyet cok agır oldupu ıcın sutumun azaldıgını hıssedıyorm.. yesıl kaka ve kanı fazla emmeye bagladıgınızı okudum ama boza alerjısı mı nedır kafm cok karıst.. boza ıctıgım hafta bebeım 2 haftada 340 gr aldı. bende cok aldım ama bagırsakları bozuldu cok mu karısık anlattım.. tavsıyelerınızı beklıorum.. drum sut alerjısı olduguna emın gıbı.. hanı para ıcın bısıler yapmadıgına emınım cunku bende saglıkcı oldugum ıcın ucret odemıyoruz muayenesınde.. saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger, biraz benim yazilarimi okumus olsa idiniz, bu KAZIKLARi yemezdiniz...
1- 5 aylik bir erkek cocuk: 7.1kg olmalidir. Sizinkisi zaten sisko!!! 2- 8,120gram:7.5 aylik erkek cocuk kilosudur. Doktorunuzun, hicbir seyden, haberi yok. 3- Evet, "yesil kaka" cok yemesinden... 4- Asiri kilo almasi sonucu, vucut, obezite gelismesin diye, bebegin istahini azaltir.. 5- Ne Allerjisi, Allah asikina!! Gordugunuz butun kaka degisiklikleri asiri fazla yemesinden. 6- O "Boza" sacmaligini ve diyeti hemen birakin.. 7- Para icin olmadigi kesinde... Zir cahil oldugu kesin... Okumaya devam edin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Kas 2015 Saat 18:15 |
|
![]() |
|
sedamat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten yemedigim icmedikm halde hala yesil ve mukuslu kan yok cok sukur.bol kopuklu yapiyor. Sizi bu sabah tanidim. Ve sabahtan beri dedigimz gbi aralikli o istedikce emziriyorum. Insallah gecer. Ek gidaya gecemeyiz ddi sanirim alerji die korktu. Belkide gecme zamanim gelmistir. Suan doktora zir guvenmiorum. Ek gidaya gecmeme henuz gerek yokmudur? Cevapladiginz icin cok tesekkur ederim. Saygilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic ek gida vermeden, sadece anne sutu ile 2 sene cocuklarini besleyen, 6 hastam oldu..
Illede, 5 veya 6 aylik oldu diye "Ek gida" baslanir deme sacmaligini bir tek Turkiye'de duyar ve gorursunuz. Onunda sebebi; "sebze corbalari" ayagina, 6 aydan sonra da, asilari bittigi halde her ay kontrole gelesiniz diyedir..."-Obur ay mutlaka gelin, corbasina maydanoz ilave edecegiz.." Cok muhim!!! 35 sene boyunce, Benim hastalarim; gerekiyorsa, evde pisen, "kiymali sebze yemekleri" yemislerdir..Sebze corbalarini, bir tek, Amerikali anneler gibi yemek pisirmesi bilmeyenlere anlatmisimdir.. Anne sutunun az geldiginden suphe ederseniz; kutu veya sise sutlerinden teklif edin, alirsa verin. Gerisini eski maillerden okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Kas 2015 Saat 19:04 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|