Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak akıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKulak akıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 257
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak akıntısı
    Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 00:12
Hocam iyi geceler.
8 aylık erkek yeğenimin kulak akıntısı  oldu. Dr götürmüşler kulak damlası Aguamentin  antibiyotik ve birkaç ağrı kesici vermiş.  acik yesil renkli akıntı oluyor. Bende sizi sürekli takip ettiğim için 3 gün ılliadin  ve 5 gün bactrim  kullanmalarını söyledim. Dr larına sorduklarinda  kesinlikle bactrim olmaz demiş.  Ama yine de sizin dediğiniz gibi tedavi uyguladılar. Aradan 3 4 gün geçti. Banyo yaptırmışlar ertesi gün tekrar aynı kulak daha da fazla akıntı başlamış. Yine açık yeşil iltihap rengi. Nasıl bir yol izlemeliyiz. Uygulamamız  doğru mu . Rahatsızlığı  nedir bilgi verip  yonlendirirseniz  sevinirim. Teşekkürler 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118263
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 07:54
Kulak zarinda delik var... KESINLIKLE, kulaga degil damla damlatmak,
banyoda su bile kacirmamalari gerekir.
O doktor; ya son derecede cahil, yada sahtekarin onde gideni.. Uzak durun.
Tekrar Ilaidin damla baslayin ve mutlaka Bactrim kullanin. 3 gun sonrasinda da, 1 hafta Serum fiz kullanin..
Sakin her ne sebep ile olursa olsun kulaga damla damlatmayin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Oca 2016 Saat 07:55
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 19:18
Hocam zaten o doktorun söylediği  hiç bişeyi  yapmadık.  3 gün ılliadin 5 gun bactrim kullandık. 3 4 gün sonra tekrar akmaya başladı.
Simdi Biz de tekrardan bactrim mi vericez. 
Bu arada dediğim gibi bactrim 5 günden sonra  banyo yaptırmışlar  belki de şu kaçtı kulağına tekrar daha da fazla olarak akmaya  başlamış  (8 aylık)
Biz şimdi ne yapalim

Düzenleyen ayemel - 04 Oca 2016 Saat 22:54
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2016 Saat 00:12
Aynisini tekrar uygulayin.
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2016 Saat 20:54
Tekrardan Merhaba hocam
Bu sefer benim 4 yaşındaki kızım 4 gün  önce kulağın ağrıyor  demeye başladı. Bende hemen ılliadin başladım 3 gün verdim. 3.gün gece diğer kulağı  şiddet bir şekilde ağrıdı  tüm gece ağladı ılliadin de damlatamadim  3 gün verdim  diye. Akşam üzeri aktı kulağı. Yarın ılliadin damlatmaya başlayacağım  tekrardan. Bu arada sormak istediğim bactrimi  hangi durumlarda kullanıyoruz. Kulak  akınca mı başka  durumlarda mi. Aldım ama sizden haber bekliyorum. Kullanmamı gerektiren durum nedir 

Düzenleyen ayemel - 06 Oca 2016 Saat 23:46
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2016 Saat 03:38
1- Kulakta akinti oldugunda.
2- Kulakta agri+ ates oldugunda; Bactrim surup kullanin.
    4 yas: gunde:2x1.5 olcek 5 gun alir.
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2016 Saat 22:01
Hocam ateş olmadı hiç. Ağrısı da akıntı olduktan sonra dediginiz gibi kesildi. Akıntı da devam etmiyor sanırım önceki kalıntılar  var kulak içinde yine de bactrim başlayayım  mı. Illiadin damlaya  fa ikinci kez baslamamistim. Herkes iki ilaca da başlayayim mi

Düzenleyen ayemel - 07 Oca 2016 Saat 22:03
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2016 Saat 04:25
1- Kulakta akinti oldugunda.
2- Kulakta agri+ ates oldugunda; Bactrim surup kullanin.
    4 yas: gunde:2x1.5 olcek 5 gun alir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.