|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 00:12 |
Hocam iyi geceler.
8 aylık erkek yeğenimin kulak akıntısı oldu. Dr götürmüşler kulak damlası Aguamentin antibiyotik ve birkaç ağrı kesici vermiş. acik yesil renkli akıntı oluyor. Bende sizi sürekli takip ettiğim için 3 gün ılliadin ve 5 gün bactrim kullanmalarını söyledim. Dr larına sorduklarinda kesinlikle bactrim olmaz demiş. Ama yine de sizin dediğiniz gibi tedavi uyguladılar. Aradan 3 4 gün geçti. Banyo yaptırmışlar ertesi gün tekrar aynı kulak daha da fazla akıntı başlamış. Yine açık yeşil iltihap rengi. Nasıl bir yol izlemeliyiz. Uygulamamız doğru mu . Rahatsızlığı nedir bilgi verip yonlendirirseniz sevinirim. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak zarinda delik var... KESINLIKLE, kulaga degil damla damlatmak, banyoda su bile kacirmamalari gerekir. O doktor; ya son derecede cahil, yada sahtekarin onde gideni.. Uzak durun. Tekrar Ilaidin damla baslayin ve mutlaka Bactrim kullanin. 3 gun sonrasinda da, 1 hafta Serum fiz kullanin.. Sakin her ne sebep ile olursa olsun kulaga damla damlatmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Oca 2016 Saat 07:55 |
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam zaten o doktorun söylediği hiç bişeyi yapmadık. 3 gün ılliadin 5 gun bactrim kullandık. 3 4 gün sonra tekrar akmaya başladı.
Simdi Biz de tekrardan bactrim mi vericez. Bu arada dediğim gibi bactrim 5 günden sonra banyo yaptırmışlar belki de şu kaçtı kulağına tekrar daha da fazla olarak akmaya başlamış (8 aylık) Biz şimdi ne yapalim
Düzenleyen ayemel - 04 Oca 2016 Saat 22:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aynisini tekrar uygulayin.
|
|
![]() |
|
Tekrardan Merhaba hocam
Bu sefer benim 4 yaşındaki kızım 4 gün önce kulağın ağrıyor demeye başladı. Bende hemen ılliadin başladım 3 gün verdim. 3.gün gece diğer kulağı şiddet bir şekilde ağrıdı tüm gece ağladı ılliadin de damlatamadim 3 gün verdim diye. Akşam üzeri aktı kulağı. Yarın ılliadin damlatmaya başlayacağım tekrardan. Bu arada sormak istediğim bactrimi hangi durumlarda kullanıyoruz. Kulak akınca mı başka durumlarda mi. Aldım ama sizden haber bekliyorum. Kullanmamı gerektiren durum nedir
Düzenleyen ayemel - 06 Oca 2016 Saat 23:46 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Kulakta akinti oldugunda. 2- Kulakta agri+ ates oldugunda; Bactrim surup kullanin. 4 yas: gunde:2x1.5 olcek 5 gun alir.
|
|
![]() |
|
Hocam ateş olmadı hiç. Ağrısı da akıntı olduktan sonra dediginiz gibi kesildi. Akıntı da devam etmiyor sanırım önceki kalıntılar var kulak içinde yine de bactrim başlayayım mı. Illiadin damlaya fa ikinci kez baslamamistim. Herkes iki ilaca da başlayayim mi
Düzenleyen ayemel - 07 Oca 2016 Saat 22:03 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Kulakta akinti oldugunda. 2- Kulakta agri+ ates oldugunda; Bactrim surup kullanin. 4 yas: gunde:2x1.5 olcek 5 gun alir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|