|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hiroşum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2016 Saat 10:50 |
Hocam öncelikle başınız sağolsun.Sizi aramızda görmek çok güzel.Biz size çok alîşmışız siz olmadan olmuyor.Hocam oğlumun yaklaşık 3 aydır burun tıkanıklıği vardı.Grip için söylediklerinizi uyguladim gećmeyince kbb ye götürdüm.Alerjiye baģlı geniz akıntısı artı kulakta sıvı birikmesi dedi.Cempes.Sudafed.Deloday ve Nasonex verdi.Kullandım.Nasonex ve delodayi bir ay kullandim kontrole gittim 1ay daha kullanacaksın dedi.Delodaya devam ediyorum ama nasonex konusunda ćok endişeliyim hocam ne yapmalıyım.Yine tıkanir antibiyotik kullanmak zorunda kalırmıyım.
|
|
![]() |
|
hiroşum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oğlum 4.5 yaßında
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kazigi yemissiniz... Deloday ve Nasonex kullanmasa idiniz, coktan iyilesmisti.. Simdi isin yoksa, ugras dur.. Hemen, butun ilaclari kesin, sadece;Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. Bu konu ile ilgili yazilari ve uygulanan sahtekarligin;"Uc safhasini" iyi ogrenin...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 3.5 ay bekledim .Bu sürede bal limon .serum fizyolojikten başka bişey vermedim.Gece nefes alamıyordu artik tıkalıydı.Mecbur kaldım.Size de soramadım.Îlacı bırakınca tekrar tıkanır mı diye korkuyorum.Alerji testi yaptırmalıyım hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O ilaclarla, iyilestimi??? En sonunda sizi biktirip, "Buyurun ameliyata" diyecekler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|