|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haz 2016 Saat 08:25 |
Hocam kolay gelsin oglum 21 aylik dun geceden beri atesli...saat 4de 39.5 I gorunce ve silkelenmeye
Baslayinca calpol werdim su an saat 8:30 tekrar atesi 38.5 sanirim inatci bi ates..bu aralar cok bahce park gezdik enfeksiyondan supheleniyorum..ne yapalim bi tahlil yaptiralimmi bekleyelimmi tesekur ederim... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sizi 5 sene once buldum kizim sizle antibiyotiksiz buyudu simdide oglumu buyutorum 2 yasinda daha iki olcek haric calpol harici bisey almisligimiz yok sayenizde..i surekli takip ediyor we okuyorum ama sizin agzinizdan duymak daha tatmin ediyor..:)
Atesimiz dun geceden beri yok..en son 38.8 oldu sonra ishal yptik bir kere o ishalden 5 saat sonra atesimiz kendiliginden gecti..su an bir sikayetimiz yok istahsizlik disinda..ama dilinin ustu bembeyaz pas mi degil mi bilemedim..agizda koku yok..antibiyotige gerek yok dimi o beyazlik icin..takip ediorm ama bu ayrintiyi kacirmisim tek pas olsa( ki pas mi bilmiorm) tesekkur ederim.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ishallerde de dil ustunde PAS olur, ama bu pas daha ziyade; dilin orta kismindadir. Bogaz enfeksiyonla- rinda, dilin tamami paslidir. SAKIN antibiyotik veya baska bir ilac vermeyin. Atesini bile dusurmeyin, hastalik cok daha cabuk duzelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|