Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kaka yapamama!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKaka yapamama!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gasbsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 109
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gasbsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kaka yapamama!
    Gönderim Zamanı: 24 Oca 2017 Saat 22:27
Merhabalar doktor bey.  Oğlum 7aylık. Kilosu az olduğundan sizin önerinizle 2 haftadır anne sütüne ek olarak inek sütü vermeye başladım . Fakat 2haftadır kaka sayısı seyreklesti ve kaka yaparken ıkınmaya ağlamaya başlıyor.
1-)makatının çevresinde beyaz uçlu sivilceler oluşmuş  bunlar acı yapıyor olabilir mi?  Yazılarınızı okudum ama tavsiye ettiğiniz kremler 7aya uygun mu bilemedim . Hangi kremi kullanmalıyım? 
2-) son 3 gündür kaka yapmıyor sürekli ıkınıyor.  Daha önce de ıkınarak yaptı fakat kabız şeklinde yapmadı. Sütüne bikaç damla zeytinyağı damlattım poposuna sürdüm fayda etmedi. Bu inek sütünden  kaynaklanıyor olabilir mi? Yoksa normal midir? 
3-) sizden Allah razı olsun.  Sizi geç tanıdım ama iyiki tanımışım .şuanda 4,5 yaşında kızım grip ve sizin yontemlerinizi deniyorum . Ateşi kendiliginden çıkıyor ve düşüyor öksürük var ve ben 2gündür ilaç kullanmıyorum.  Kızıma 3. Aylıkken antibiyotik kullanmaya başladım . Çok pişmanım . İnşallah çok geç kalmamısımdır.  Uzun oldu kusuruma bakmayın. Şimdiden teşekkürler. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118250
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2017 Saat 08:34
Zeytinyagi; bir kac damla degil, 2-3 kahve  kasigi konulacak.
Yukarı Dön
Gasbsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gasbsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2017 Saat 08:55
Tamam doktor bey.  Peki poposu için  krem kullanmalı mıyım? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2017 Saat 18:43
Eski cevaplarimi okuyun.
Yukarı Dön
Gasbsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gasbsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2017 Saat 19:20
Merhaba doktor bey.  Bugün  5. gün ve 7 aylık oğlum hala kakasını yapmadı.  Gün içinde keyfi yerinde fakat gece yatarken ıkınarak ağlıyor.  Gazı çok pis kokuyor.  Zeytinyağına hala devam etmeli miyim?  Yoksa başka bir yöntem mi denemeliyim? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2017 Saat 20:02
Eski cevaplarimi okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.