|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gasbsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Oca 2017 Saat 22:27 |
Merhabalar doktor bey. Oğlum 7aylık. Kilosu az olduğundan sizin önerinizle 2 haftadır anne sütüne ek olarak inek sütü vermeye başladım . Fakat 2haftadır kaka sayısı seyreklesti ve kaka yaparken ıkınmaya ağlamaya başlıyor. 1-)makatının çevresinde beyaz uçlu sivilceler oluşmuş bunlar acı yapıyor olabilir mi? Yazılarınızı okudum ama tavsiye ettiğiniz kremler 7aya uygun mu bilemedim . Hangi kremi kullanmalıyım? 2-) son 3 gündür kaka yapmıyor sürekli ıkınıyor. Daha önce de ıkınarak yaptı fakat kabız şeklinde yapmadı. Sütüne bikaç damla zeytinyağı damlattım poposuna sürdüm fayda etmedi. Bu inek sütünden kaynaklanıyor olabilir mi? Yoksa normal midir? 3-) sizden Allah razı olsun. Sizi geç tanıdım ama iyiki tanımışım .şuanda 4,5 yaşında kızım grip ve sizin yontemlerinizi deniyorum . Ateşi kendiliginden çıkıyor ve düşüyor öksürük var ve ben 2gündür ilaç kullanmıyorum. Kızıma 3. Aylıkken antibiyotik kullanmaya başladım . Çok pişmanım . İnşallah çok geç kalmamısımdır. Uzun oldu kusuruma bakmayın. Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zeytinyagi; bir kac damla degil, 2-3 kahve kasigi konulacak.
|
|
![]() |
|
Gasbsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam doktor bey. Peki poposu için krem kullanmalı mıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski cevaplarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba doktor bey. Bugün 5. gün ve 7 aylık oğlum hala kakasını yapmadı. Gün içinde keyfi yerinde fakat gece yatarken ıkınarak ağlıyor. Gazı çok pis kokuyor. Zeytinyağına hala devam etmeli miyim? Yoksa başka bir yöntem mi denemeliyim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski cevaplarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|