Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Pişik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumPişik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 259
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Pişik
    Gönderim Zamanı: 03 Haz 2017 Saat 14:11
Hocam merhaba kızım 9,5 aylık ilk defa pişik oldu ön kısım ve poponun kızarık kısımlarının üzerinde beyaz ve kırmızı kabarıkcıklar var önerdiğiniz karışımı hazırlatayım mı ultrason krem mi alayım.ben pişik kremi pek kullanmadım hafta da 1 ya da 2 sudocrem sürerdim teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 116968
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2017 Saat 18:23
Her actiginizda, pisik kremi kullanin..
Pisik oldugunda, o karisimi hazirlatin ve kullanin... 
Pisik kremleri;  Pisik olmasin diye kullanilir... Pisik olduktan SONRA DEGIL!!! 
Eski mailleri okuyun... 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Haz 2017 Saat 18:26
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2017 Saat 22:23
hocam eşim 2 eczaneye de sormuş biz bu karışımı daha önce hazırlamadık bilmiyoruz demişler böyle birsey olabilir mi küçük bir yer burası genelde çırak kalfa bulunuyor bilmiyorlar sanırım kızımın pişiği arttı her kaka da yıkayıp kurulayıp havalandırıyordum ne yapabilirim başka
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2017 Saat 07:42
Dedim ya... Gunumuz Turkiye'sinde, Eczanelerde, Bakkal ciraklari calisiyor!!

Evde kendiniz yapin:
 300ml kaynamis-ilimis su + 9 gram Borik asit tozu ilave edin, iyice calkalayin, oldu-bitti!!! 

Toz Borik Asit, bakkalarda bile satilir.. 
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2017 Saat 02:13
Hocam merhaba ben yaklasık 2 haftadır geçmeyen nezleye yakalandım burun akıntısı hapşırık hatta gözlerimde enfeksiyon başladı göz damlası ve göz pomadı ile gözlerim iyi oldu hapşırık ve burun akıntısı devam ediyor.10 aylık kızım da 1 hafta önce sadece burun akıntısı başladı serum fizyolojik ve cold mix le rahatlatıyordu dün 37.7 Ateş'i vardı önemsemedim fakat bugün öğlen ateşi 39,5 oldu uzun süre düşmeyince ılık duş aldırdım akşam 37 ye düşünce akşam uyutmuşum fakat gece kontrol ettiğimde 39,5 a yükselmişti huzursuz dilde hafif beyazlık vardı ama emdiği için üzerinde durmadım ağızda koku yok yarım ölçek dolven vermek zorunda kaldım suan ateşi 38,8 Ateş'le ilgili yazılarınızı okudum ama ne yapmalıyım alakalı değil ama 2. Dişi de bir kac gün önce patladı
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2017 Saat 02:59
Hocam şimdi ölçtüm Ateş 37 ye düşmüş
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2017 Saat 03:22
Ellemeyin.. 
Okumaya devam edin.. Bakteri/virus ayrimini iyi ogrenin.. 
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2017 Saat 23:34
Hocam tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.bugün Ateşli 3. Günüydü kızımın, tüm çevre ısrarlarına rağmen Dr a götürmedik bugun aynı şekilde Ateş'imiz maksimum 39,4 oldu 36,5 a kadar ılık banyo ve giydirmeyerek oda sıcaklığına dikkat ederek gözlemledik Ateş bir düştü bir çıktı ben işten geç çıkınca uyku saati 21.00 de ateşi 39,4 olunca eşim evde kızımıza yarım ölçek dolven verip eklem yerlerini ıslak mendille silmiş biraz düşürmek amacıyla.2 saat sonrası eve geldiğimde ateşi 34,5 tu ve sırtı ter içindeydi üzerini değişip ölçtüğümde 35.7 idi şuan uyuyor yavaş yavaş hastalığın sonuna geliyoruz değil mi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.