|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haz 2017 Saat 15:51 |
Hocam 9 yas oglum 2 gundur atesi 39.6. Sayikliyor uyuyor surekli uyurken kalp atisini bluzundan goruyorum.bogazlari cok sis yutkunamiyor nefes alamiyorum diyor.2 gundur sadeceb1 tane muz yedirdim zorla kek yemisti hemen kustu geri.hocam ne yapayim ben.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam eklemeyi unuttum ayrica bugun enseden dogru tum basinin agridiginida soyledi.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta Menenjit olabilmesi icin: 1- Trafik kazasi gecirmis ve kafa tasi tabaninda ( Basis Cranii) catlak olusmus olmasi gerekir. 2- Senelerdir AKAN bir kulaginin olmasi gerekir. ( Otojen beyin absesi) 3- Viral Ensefalit veya menenjit olabilir, onlarin da tedavisi yoktur. 4- Menenjit oldugunda; oturamaz, ellerini arkaya destek yapar, cenesini gogusune degdiremez.. Bir kan sayimi yaptirip bana yazin..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam doktora gittik kan verdik.once muayenede boyunda ensede sertlik yok dedi bogazda tonsiler hiperemik kriptik dedi.kalbinde sistemik ufurum varmis kardiyolaga git dedi.bogazindan srep a testi yapti ona benzer bisey dedi 2 gun sonra cilacakmis.kan degerlerimizi yaziyorum hocam CRP (turbidimetrik) 132 mg/l cikti normal degeri 0-5 araliginda olmaliymis. WBC DEGERI 20.22 BIN/mm cikti normalde 4-12 arasinda olmaliymis.hizli resim yukleyemedim oyuzden yaziyorum hocam.bu tabloya gire deposilin vurmak lazim dedi ama oglum alerjik bunyeli bi cocuk oldugu icin emin olamadi sadece agumentin 600 yazdi dolven verdi.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC yuksek, Augmentin kullanin... SAKIN; Bogaz Kulturu yaptirmayin, "Yalanci pozitiflik" verir.. Strep-A Testi yaptirin, 10 dakika icinde sonuc verir, (+) ise, augmentini birakip, Deposilin 6-3-3 yaptirin. Penisilin allerjisi SADECE: asiri sayida Penisilin vurulmus olan kimselerde, onlarca sene sonra gorulebilir.. Bu yaslarda olmaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|