Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - püreye mama eklemek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumpüreye mama eklemek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Chaste Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 32
Mesajın Direkt Linki Konu: püreye mama eklemek
    Gönderim Zamanı: 03 Mar 2008 Saat 12:41
Hocam merhabalar,6.5 aylık bebeğim anne sütünü sadece gece ve çok az emiyor ek gıdaya alıştı bir öğünümüz en az 120-160 arası değişiyor ancak devam maması almıyor biberon almadıpğı için mutlaka biberonla vermem gerekiyor mu?kahvaltısında ve muhallebiisnde alıyor.ben de içim rahat etmiyor meyvesine bazan ekliyorum püreye  toz halinde mama ekleyebilir miyim?Yoksa mutlaka suyla mı hazırlayıp kullanmalıyım? Suyla hazırlayınca da miktar arttığı için bitiremiyor.

Hocam bir de kabızlık için kuru erik suyula mama yapmamı önermiştiniz çok işe yaradı günlük 200 veya 300 cc mamayı bu şekilde sürekli vermem sorun yaratır mı?ya da arada bırakayım mı tekrar kabız olur diye korkkuyorum

Son olarak önerilerinizden çok faydalanıyorum çok teşekkür ederim..

Düzenleyen Chaste - 04 Mar 2008 Saat 22:31
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 23:46
Merhaba...
Püreye ekleyebilirsiniz. Erimesinde sorun olabilir mi, bilmiyorum. İlle de suyla hazırlamanız gerekli değil. Bir ay kullandıktan sonra erik suyunu azar azar on günde azaltın. Bakalım ne değişecek. Alışkanlık oluştu ise kullanmanıza gerek de kalmayabilir. Kullanılırsa da sakıncalı değil.. Meyve i suyu sonuçta... Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.